Καταγγελίες ...οργίων του προέδρου Ρουμπιάλες, με χρήματα της Ισπανικής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου!

Ο πρόεδρος της Ισπανικής Π.Ο. Λουίς Ρουμπιάλες, σύμφωνα με καταγγελίες, διοργάνωνε πάρτι που χρηματοδοτούσε υπεξαιρώντας τα ταμεία της Ομοσπονδίας!

Καταγγελίες ...οργίων του προέδρου Ρουμπιάλες, με χρήματα της Ισπανικής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου!

«Εξ οικείων τα βέλη», πλέον, για τον Λουίς Ρουμπιάλες που εδώ και καιρό είναι στο μικροσκόπιο των Ισπανικών ΜΜΕ.

Ο θείος του προέδρου της Ισπανικής Π.Ο., Χουάν Ρουμπιάλες, κατηγορεί τον ανιψιό του ότι διοργάνωσε οργιαστικές νύχτα με νεαρά κορίτσια και τα έξοδα τα «κάλυψε» η ισπανική ομοσπονδία ποδοσφαίρου.

Σε δημοσίευμα της Μαδριλένικης πολιτικής εφημερίδας «Εl Mundo» αναφέρεται ότι αυτή τη φορά κατηγορείται από τον θείο και πρώην συνεργάτη του.

Σύμφωνα με δημοσίευμα το Χουάν Ρουμπιάλες κατέθεσε στο γραφείο του εισαγγελέα κατά της διαφθοράς ότι διοργάνωσε ένα πάρτι σε σαλέ στη Γρανάδα το 2020.

Ο Λουίς Ρουμπιάλες είχε απομονωθεί εκεί με το πρόσχημα της δουλειάς, αλλά δεν ήταν αυτός ο σκόπος, καθώς εκεί μεταφέρθηκε αποκλειστικά για διασκέδαση μαζί με την ομάδα του, ενώ όλα τα έξοδα πληρώθηκαν από την ομοσπονδία.

Σε αυτό το ...πάρτι συμμετείχαν, σύμφωνα πάντα με τη μαρτυρία, μια παρέα οκτώ ή δέκα νεαρών κοριτσιών, οι οποίες προσκλήθηκαν από τον πρώην ποδοσφαιριστή και φίλο του Λουίς Ρουμπιάλες, Νενέ.

Να σημειωθεί ότι η ισπανική ομοσπονδία ποδοσφαίρου εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία διαψεύδει τη συγκεκριμένη μαρτυρία και ότι ουδέποτε συνέβησαν αυτά τα περιστατικά.