Κλοπ για All Star Game: «Θα φέρουν και τους Harlem Globetrotters;»

Με το δικό του ξεχωριστό τρόπο σχολίασε ο Γιούργκεν Κλοπ την πρόταση του Τοντ Μποέλι για τη διεξαγωγή ποδοσφαιρικού All Star Game στην Αγγλία.

Κλοπ για All Star Game: «Θα φέρουν και τους Harlem Globetrotters;»

Αίσθηση προκάλεσε η δήλωση του νέου ιδιοκτήτη της Τσέλσι, Τοντ Μποέλι, για τη διεξαγωγή ποδοσφαιρικού All Star Game. Ο Αμερικανός επενδυτής είπε μεταξύ άλλων πως τα αθλήματα στην Ευρώπη πρέπει να πάρουν ένα... μάθημα από την Αμερική.

Η δήλωση αυτή δε θα μπορούσε να μείνει ασχολίαστη από τον Γιούργκεν Κλοπ με τον προπονητή της Λίβερπουλ να λέει ειρωνικά: «θα φέρουν και τους Harlem Globetrotters;»!

Η αναφορά φυσικά για την ομάδα μπάσκετ από τις ΗΠΑ που διεξάγει αγώνες με... σενάριο με σκοπό το θέαμα.

Ενώ συνέχισε λέγοντας: «όταν ο Μπόελι βρει μια ημερομηνία, ας με πάρει τηλέφωνο. Στα αθλήματα των ΗΠΑ, οι παίκτες έχουν τετράμηνα διαλείμματα. Ας το εξηγήσει αν μπορεί. Δεν νομίζω ότι οι οπαδοί θέλουν να δουν κάτι τέτοιο. Παίκτες της Γιουνάιτεντ, της Λίβερπουλ, της Έβερτον, μαζί. Δεν είναι εθνική ομάδα. Οι Λονδρέζοι όλοι μαζί; Από Άρσεναλ, Τότεναμ, ωραία. Πραγματικά το είπε αυτό;»

Σε ερώτηση δημοσιογράφων για το πως φάνηκε η ιδέα αυτή στους ιδιοκτήτες της Λίβερπουλ είπε χαρακτηριστικά ότι: «σε όλους αρέσουν οι ιδέες για περισσότερα λεφτά».