Λίβερπουλ: Ετοιμάζει πρόταση για «διαμαντάκι» από την Βραζιλία - Δεν πείθει τον Κλοπ ο Αρτούρ

Η Λίβερπουλ φέρεται να έχει εντοπίσει ένα ανερχόμενο αστέρι για την μεσαία της γραμμή στο πρόσωπο του 21χρονου Ζοάο Γκόμες της Φλαμένγκο. Από την άλλη, δεν φαίνεται να εμπιστεύεται τον Αρτούρ ο Γιούργκεν Κλοπ.

Λίβερπουλ: Ετοιμάζει πρόταση για «διαμαντάκι» από την Βραζιλία - Δεν πείθει τον Κλοπ ο Αρτούρ

Πολλά είναι τα δημοσιεύματα που θέλουν την Λίβερπουλ να προβαίνει σε μια ριζική ανανέωση της μεσαίας της γραμμής το επόμενο καλοκαίρι. Τόσο ο Τζέιμς Μίλνερ όσο και ο Όξλεϊντ-Τσάμπερλεϊν αναμένεται να αποτελέσουν παρελθόν ενώ ακόμη δεν έχει ανανεώσει ο Ναμπί Κεϊτά.

Έτσι, και ενώ ο Τζουντ Μπέλινγκχαμ αποτελεί τον βασικό στόχο της ομάδας του Γιούργκεν Κλοπ, οι κόκκινοι έχουν ανοιχτές της κεραίες τους και για άλλες περιπτώσεις μέσων.

Μία από αυτές, φαίνεται πως είναι του 21χρονου άσου της Φλαμένγκο, Ζοάο Γκόμες, για τον οποίο οι κυπελλούχοι Αγγλίας πρόκειται να καταθέσουν επίσημη πρόταση κατά την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Πληροφορίες από την Βραζιλία μάλιστα αναφέρουν πως ο ίδιος ο Γιούργκεν Κλοπ έχει παρακολουθήσει στενά τον Ζοάο Γκόμες για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Ο νεαρός Βραζιλιάνος μετρά ήδη 104 συμμετοχές με την Φλαμένγκο ενώ την φετινή σεζόν έχει 50 συμμετοχές με 2 γκολ και 2 ασίστ ενώ αγωνίζεται κυρίως ως αμυντικός μέσος και δευτερευόντως ως «οχτάρι».

Δεν φαίνεται να κερδίζει το στοίχημα ο Αρτούρ

Την ίδια ώρα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Tutto Mercato, η Λίβερπουλ θα ήταν πρόθυμη να τερματίσει την συμφωνία δανεισμού του Αρτούρ τον Ιανουάριο, εάν αποκτήσει άλλον μέσο.

Ο Γιούργκεν Κλοπ δεν φαίνεται να έχει πειστεί ότι ο Βραζιλιάνος είναι στο απαιτούμενο επίπεδο και δεν έχει κανένα ενδιαφέρον να τον αποκτήσει μόνιμα.