Μποέλι: «Δεν είχαμε κοινό όραμα με τον Τούχελ»

Ο πρόεδρος της Τσέλσι, Τοντ Μποέλι, αναφέρθηκε στην απόφασή του να απολύσει από την τεχνική ηγεσία της ομάδας τον Τόμας Τούχελ.

Μποέλι: «Δεν είχαμε κοινό όραμα με τον Τούχελ»

Στην απόφασή του να απολύσει από την τεχνική ηγεσία της Τσέλσι τον Τόμας Τούχελ αναφέρθηκε ο πρόεδρος των «μπλε», Τοντ Μποέλι. Ο Γερμανός προπονητής αποτέλεσε παρελθόν από το σύλλογο λόγω των αρνητικών αποτελεσμάτων της ομάδας τη φετινή αγωνιστική περίοδο, ωστόσο αυτός δεν ήταν ο μοναδικός λόγος που λύθηκε η συνεργασία του με τους λονδρέζους.

«Ο Τούχελ είναι εξαιρετικά ταλαντούχος και είχε μεγάλη επιτυχία, το όραμά μας για τον σύλλογο ήταν να βρούμε έναν προπονητή που ήθελε να συνεργαστεί μαζί μας. Δεν ήμασταν σίγουροι ότι ο Τόμας είδε το όραμά μας με τον ίδιο τρόπο που το είδαμε εμείς. Δεν είχαμε κοινό όραμα», ανέφερε ο ισχυρός άντρας της Τσέλσι.

Διάδοχος του Τόμας Τούχελ στον πάγκο της Τσέλσι είναι ο Γκρέιαμ Πότερ, ο οποίος θα κάνει αύριο (14/9) το ντεμπούτο του στην ομάδα, στο παιχνίδι με αντίπαλο την Σάλτσμπουργκ για τη δεύτερη αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του Champions League.