Πρόεδρος Μπενφίκα: «Ήταν αδύνατον να κρατήσουμε τον Νούνιες»

Ο πρόεδρος της Μπενφίκα, Ρούι Κόστα, αναφέρθηκε στην μεταγραφή του Ντάργουιν Νούνιες στην Λίβερπουλ τονίζοντας πως «ήταν αδύνατον» για την πορτογαλική ομάδα να τον κρατήσει. 

Πρόεδρος Μπενφίκα: «Ήταν αδύνατον να κρατήσουμε τον Νούνιες»

Μια από τις πιο ηχηρές μεταγραφικές κινήσεις του καλοκαιριού ήταν αναμφίβολα εκείνη του Ντάργουιν Νούνιες από την Μπενφίκα στην Λίβερπουλ για 75 εκατομμύρια ευρώ.

Ο Ουρουγουανός επιθετικός έχει ήδη πετύχει 2 γκολ και 1 ασίστ σε μόλις 235΄λεπτά συμμετοχής με την ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ και ο πρόεδρος της Μπενφίκα, Ρούι Κόστα τόνισε πως ήταν αδύνατον για τους Πορτογάλους να τον κρατήσουν:

«Μιλάμε για μια από τις πιο ακριβές μεταγραφές στην αγορά. Το να κάνουμε μια πώληση 75 εκατομμυρίων ευρώ συν ακόμη 25 πιθανά εκατομμύρια με μπόνους δεν είναι προς συζήτηση», επεσήμανε αρχικά.

Ενώ στην συνέχεια τόνισε: «Ακόμη προσπαθούμε να βγούμε από την κατάσταση της πανδημίας, η οποία κράτησε πίσω την ποδοσφαιρική αγορά. Η πώληση του Ντάργουν (Νούνιες) είναι δικαιολογημένη».

«Δεν υπήρχαν καν οι συνθήκες για να τον κρατήσουμε, ήταν απολύτως αδύνατον, με τα έσοδα που ήρθαν στην ομάδα και με αυτά που θα κέρδιζε ο Ντάργουιν», κατέληξε.