Κάντιθ - Μπαρτσελόνα 0-4: Θρίαμβος των Καταλανών και της.. ζωής!

Η Μπαρτσελόνα πέτυχε την 4 σερί νίκη της στο πρωτάθλημα (και 5η σ' όλες τις διοργανώσεις) επικρατώντας με 4-0 στο Κάντιθ της τοπικής ομάδας αλλά το γεγονός του αγώνα ήταν ότι ο γκολκίπερ των γηπεδούχων Λεδέσμα έφερε έγκαιρα τον απινιδωτή και τον ...πάσαρε στην κερκίδα, αφού φίλος της ομάδας του ένιωσε δυσφορία, σώζωντας του τη ζωή!

Κάντιθ - Μπαρτσελόνα 0-4: Θρίαμβος των Καταλανών και της.. ζωής!

Είναι δυνατόν ένας τερματοφύλακας να έχει δεχθεί 4 γκολ και να είναι ο MVP του αγώνα;

Ναι αν είναι Χερεμίας Λεντέσμα που όταν διακόπηκε το ματς Κάντιθ - Μπαρτσελόνα στο 85' (0-2 το σκορ) γιατί φίλαθλος της ομάδας του ένιωσε δυσφορία έτρεξε κι έφερε τον απινιδωτή πασάροντας τον στην κερκίδα για να του σώσει τη ζωή...

Ο Αργεντινός τα πήγε καλύτερα στις πρώτες βοήθειες απ' ότι στις αποκρούσεις αφού από μια ασθενή του επέμβαση ο Φρένκι Ντε Γιονγκ άνοιξε το σκορ (55') σ' ένα ματς που η Μπαρτσελόνα παρότι με τους περισσότερους βασικούς στον πάγκο αρχικά (μόνο Τερ Στέγκεν, Μπούσκετς και Ραφίνια ξεκίνησαν) ήταν καλύτερη αλλά είδε τον ρέφερι να της αρνείται καταφανέστατο πέναλτι επί του Μπαλντέ.

Ο Λεβαντόφσκι πέτυχε το 6ο γκολ του οκτώ λεπτά μετά την είσοδο του (με υποψία φάουλ του Ντε Γιονγκ στον γκολκίπερ) κι είναι πρώτος σκόρερ στην Πριμέρα.

Mετά την επανέναρξη του αγώνα οι «μπλαουγκράνα» είχαν όρεξη για μπάλα και με δύο νεοεισελθόντες (Φάτι 86' και Ντεμπελέ 92') έφτασαν στην 4αρα.