Έβερτον: Κινδυνεύει να χάσει για έναν μήνα τον Πίκφορντ με τραυματισμό στον μηρό

Ανησυχία στην Έβερτον καθώς ο Τζόρνταν Πίκφορντ φέρεται να υπέστη τραυματισμό στον μηρό που πιθανότατα θα τον κρατήσει εκτός για έως και ένα μήνα.

Έβερτον: Κινδυνεύει να χάσει για έναν μήνα τον Πίκφορντ με τραυματισμό στον μηρό

Ο Άντι Λόνεργκαν, ο τρίτος τερματοφύλακας της Έβερτον, είναι επίσης εκτός με πρόβλημα στο γόνατο. Ωστόσο, αναμένεται να επιστρέψει νωρίτερα από τον Πίκφορντ. Αυτό θα αφήσει τον Ασμίρ Μπέγκοβιτς ως τον μοναδικό τερματοφύλακα στο Goodison Park.

Η Έβερτον εξετάζει το ενδεχόμενο να φέρει έναν ελεύθερο ποδοσφαιριστή για να συμβάλει στην κάλυψη των κενών που αφήνουν οι τραυματισμοί των Πίκφορντ και Λόνεργκαν. Όμως ο Λόνεργκαν θα πρέπει να επιστρέψει μετά τη διεθνή διακοπή, ενώ ο Μπέγκοβιτς θεωρείται αξιόπιστη εναλλακτική για τον Πίκφορντ. Θα χρησιμοποιήσουν έναν τερματοφύλακα από την ομάδα νέων ως εφεδρικό στον Μπέγκοβιτς όσο οι δύο έτεροι πορτιέρο είναι εκτός.

Ο Πίκφορντ πιστεύεται ότι είχε ταλαιπωρηθεί από το πρόβλημα του μηρού και στα πρόσφατα παιχνίδια.

Ο τραυματισμός του Πίκφορντ θα μπορούσε να τον κάνει να χάσει τα παιχνίδια της Έβερτον εναντίον της Άρσεναλ και της Γουέστ Χαμ αυτόν τον μήνα. Εάν μείνει εκτός για έναν ολόκληρο μήνα, θα έχανε επίσης τον αγώνα με τη Σαουθάμπτον την 1η Οκτωβρίου. Ο Πίκφορντ έχει ξεκινήσει όλα τα παιχνίδια της Έβερτον στην Premier League μέχρι στιγμής αυτήν τη σεζόν.

Ο Πίκφορντ είναι επίσης πιθανό να χάσει τους αγώνες της Αγγλίας στο Nations League εναντίον της Ιταλίας και της Γερμανίας τις τελευταίες δύο εβδομάδες του Σεπτεμβρίου.

Ο 28χρονος θα ήλπιζε να είχε συμμετάσχει για να εδραιώσει τη θέση του ως το Νο 1 του Γκάρεθ Σάουθγκειτ πριν από το Παγκόσμιο Κύπελλο αυτού του χειμώνα.