Γουλβς: Εγκρίθηκε η άδεια εργασίας του Ντιέγκο Κόστα

Η άδεια εργασίας του Ντιέγκο Κόστα έγινε αποδεκτή και πλέον προχωρά η μεταγραφή του στην Γουλβς.

Γουλβς: Εγκρίθηκε η άδεια εργασίας του Ντιέγκο Κόστα

Ο Ντιέγκο Κόστα, 33 ετών, θα πετάξει για το Ηνωμένο Βασίλειο αργότερα απόψε για να οριστικοποιήσει την επιστροφή του στην Premier League και θα υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις την Πέμπτη.

Η κίνηση του Ντιέγκο Κόστα ήταν στον αέρα λόγω προβλημάτων σχετικά με την άδεια εργασίας του, καθώς δεν έγινε αυτόματα αποδεκτή λόγω του ότι ο επιθετικός δεν σημείωσε αρκετούς πόντους. Στη συνέχεια, η απόφαση πήγε σε επιτροπή.

Η Γουλβς πρότεινε μονοετές συμβόλαιο στον Ντιέγκο Κόστα μετά την ρήξη χιαστού που υποέστη το καλοκαιρινό μεταγραφικό απόκτημά της, Σάσα Καλάιτζιτς σε λιγότερο από 45 λεπτά στο ντεμπούτο του εναντίον της Σαουθάμπτον το Σάββατο.

Ο Ντιέγκο Κόστα είναι ελεύθερος από τον Ιανουάριο του 2022, όταν λύθηκε το συμβόλαιό του με τη βραζιλιάνικη Ατλέτικο Μινέιρο. Αυτό σημαίνει ότι η Γουλβς μπόρεσε να τον προσεγγίσει εκτός της αγγλικής μεταγραφικής περιόδου, η οποία έκλεισε την Πέμπτη.

Ο Ισπανός διεθνής σημείωσε 59 γκολ σε 120 εμφανίσεις για την Τσέλσι μεταξύ 2014-17 και εκπροσώπησε την Ατλέτικο Μαδρίτης τόσο πριν όσο και μετά από αυτήν την περίοδο στο Στάμφορντ Μπριτζ.

Η Γουλβς αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Λίβερπουλ το Σάββατο για τον επόμενο αγώνα της στην Premier League.