Τσέλσι: Θέλει (τουλάχιστον) τα ίδια λεφτά με τον Κέπα για να ανανεώσει ο Μεντί

Ο Εντουάρ Μεντί απέρριψε την πρόταση που του έκανε η Τσέλσι για να ανανεώσει το συμβόλαιό του καθώς δεν δέχεται να αμείβεται με λιγότερα χρήματα από τις 190 χιλιάδες λίρες την εβδομάδα που παίρνει ο αναπληρωματικός του, Κέπα. 

Τσέλσι: Θέλει (τουλάχιστον) τα ίδια λεφτά με τον Κέπα για να ανανεώσει ο Μεντί

Ο Εντουάρ Μεντί απέρριψε την πρόταση που του έκανε η Τσέλσι για να ανανεώσει το συμβόλαιό του καθώς δεν δέχεται να αμείβεται με λιγότερα χρήματα από τις 190 χιλιάδες ευρώ την εβδομάδα που παίρνει ο αναπληρωματικός του, Κέπα.

Τον Εντουάρ Μεντί θέλησε να "δέσει" κάτω από τα δοκάρια της η Τσέλσι προτείνοντάς του την ανανέωση της συνεργασίας τους, η οποία εκπνέει το 2025.

Ωστόσο, ο διεθνής πορτιέρο φαίνεται πως απέρριψε την αρχική πρόταση των «μπλε» και πλέον οι δύο πλευρές θα τα ξαναπουν σε διαφορετικά δεδομένα.

Το κώλυμα του Μεντί, είχε να κάνει με το ότι οι οικονομικές απολαβές που του πρότεινε η Τσέλσι δεν ξεπερνούσαν αυτές του Κέπα. Συγκεκριμένα, ο Ισπανός πορτιέρο, ο οποίος είναι ο αναπληρωματικός τερματοφύλακας της ομάδας, αμείβεται με 190 χιλιάδες ευρώ την εβδομάδα.