Γκάρι Νέβιλ: «Ο Κλοπ είναι ένα απόλυτο φαινόμενο»

Το εγκώμιο του τεχνικού της Λίβερπουλ, Γιούργκεν Κλοπ, έπλεξε ο άλλοτε αρχηγός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Γκάρι Νέβιλ.

Γκάρι Νέβιλ: «Ο Κλοπ είναι ένα απόλυτο φαινόμενο»

Ο Γιούργκεν Κλοπ ανέλαβε τα ηνία της Λίβερπουλ τον Οκτώβριο του 2015 και έκοτε κατέκτησε με τους «κόκκινους» το Champions League, την Premier League, το FA Cup, το League Cup, το Community Shield, το UEFA Super Cup και το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων.

Έτσι, το να τον αποθεώνει κάποιος δεν αποτελεί ακριβώς είδηση. Αυτό αλλάζει όμως όταν ο άνθρωπος που μιλά με τα καλύτερα λόγια για τον Κλοπ είναι ο πάλαι ποτέ αρχηγός των άσπονδων εχθρών της Λίβερπουλ, της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο Γκάρι Νέβιλ.

«Ο Γιούργκεν Κλοπ είναι ένα απόλυτο φαινόμενο. Σκέφτομαι, πού θα μπορούσε να πάει ο Κλοπ όπου θα ήταν καλύτερα από την Λίβερπουλ; Ειδικά με τον τρόπο που κυριαρχούν οι Αγγλικές ομάδες», είπε αρχικά ο Νέβιλ.

«Έχει παίξει τελικούς Champions League, ανταγωνίζεται απέναντι στους κορυφαίους προπονητές του κόσμου, οι οποίοι βρίσκονται εδώ (σ.σ. στην Αγγλία) αυτήν την στιγμή», προσέθεσε.

Ενώ κατέληξε: «Φαίνεται πως απολαμβάνει πάρα πολύ την παρουσία του στο Άνφιλντ. Απολαμβάνει το ποδόσφαιρο, το πρωτάθλημα, τους φίλους της Λίβερπουλ και προφανώς οι φίλοι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θέλουν να σκέφτονται πως ο Γιούργκεν Κλοπ θα αποχωρήσει, αλλά δεν νομίζω πως θα συμβεί».