Νέα Σαλαμίνα - Ακρίτας Χλώρακας 2-1: «Δύο στα δύο» η ομάδα από την Αμμόχωστο

Η Νέα Σαλαμίνα επικράτησε στο φινάλε του Ακρίτα Χλώρακα (2-1) και έγινε η τρίτη ομάδα με το απόλυτο των νικών στο πρωτάθλημα Κύπρου

Νέα Σαλαμίνα - Ακρίτας Χλώρακας 2-1: «Δύο στα δύο» η ομάδα από την Αμμόχωστο

Η Νέα Σαλαμίνα έγινε η τρίτη ομάδα στην Κύπρο έπειτα από τους δύο συμπολίτες της Λεμεσού, τον Απόλλωνα και τον Άρη που μετρά έξι βαθμούς με την συμπλήρωση δύο αγωνιστικών. Η προσφυγική ομάδα από την Αμμόχωστο, αγωνιζόμενη στην Λάρνακα ως γηπεδούχος και στη φετινή σεζόν, επικράτησε στο ντέρμπι νεοφώτιστων του Ακρίτα Χλώρακα, με 2-1.

Οι «ερυθρόλευκοι» ήταν ανώτεροι στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης, προηγήθηκαν στο 26΄με τον Μιγκελίτο, αλλά οι πράσινοι από την Πάφο απάντησαν με τον Ραμίρες στο 84’. Το γκολ της νίκης όπως και στην πρεμιέρα κόντρα στην Καρμιώτισσα, ήρθε στο φινάλε, με κεφαλιά του Ντιακιτέ στο 89’ (2-1).

ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ: Μελισσάς, Σεργίου, Καλογήρου, Ντιακιτέ, Οφόρι, Μιγκελίτο (78′ Κλίμοβιτς), Μάντζεκ, Φράγκος (59′ Καρλίτος), Τιάγκο (78′ Ριμπέιρο), Σταλόνε (59′ Κουμούρης), Τολεμές (66′ Ντόρεγκρεϊ).

ΑΚΡΙΤΑΣ ΧΛΩΡΑΚΑΣ: Περντρέου, Σέχιτς, Σαραβάνια, Μπεράρντι, Καραγιάννης (80′ Φουριέλ), Εράσο (28′ Αραούχο), Άμπραχαμ, Κονέ (66′ Καρπίνα), Αμπντουραχίμι, Δημοσθένους (46′ Ραμίρες), Αμπντουσαλάμοφ (46′ Βαράντα).