Στα… δύο το Μέρσεϊσαϊντ

Έβερτον και Λίβερπουλ διασταυρώνουν τα ξίφη τους στο μεγαλύτερο ματς της ημέρας (3/9). Μεγάλη κόντρα ανάμεσα σε Τσέλσι και Γουέστ Χαμ

Στα… δύο το Μέρσεϊσαϊντ

Η στιγμή που το Λίβερπουλ χωρίζεται στη μέση έφτασε. Σήμερα στις 14:30 το «Γκούντισον Παρκ» θα φιλοξενήσει το ντέρμπι του Μέρσεϊσαϊντ. Είναι η ημέρα που η πόλη διχάζεται και ο λόγος είναι προφανής. Έβερτον και Λίβερπουλ θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους σε ένα από τα ιστορικότερα παιχνίδια της Πρέμιερ Λιγκ.

Τα «ζαχαρωτά» δεν έχουν ακόμα κάνει την πρώτη τους νίκη στο φετινό πρωτάθλημα και ευελπιστούν να το πετύχουν αυτό κόντρα στη Λίβερπουλ. Η ομάδα του Κλοπ από την πλευρά της ψάχνει την πρώτη της εκτός έδρας νίκη στο φετινό πρωτάθλημα. Η τελευταία φορά που δεν κέρδισε κανένα από τα τρία πρώτα εκτός έδρας παιχνίδια της ήταν το 2010.

Από το σημερινό πρόγραμμα ξεχωρίζει το λονδρέζικο ντέρμπι ανάμεσα σε Τσέλσι και Γουέστ Χαμ, αναμέτρηση με μεγάλη προϊστορία και οπαδική κόντρα. Η Μάντσεστερ Σίτι δοκιμάζεται εκτός έδρας κόντρα στην Άστον Βίλα, ενώ η Τότεναμ υποδέχεται τη Φούλαμ.

Το πρόγραμμα της 6ης αγωνιστικής

ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ (3/9)

14:30 Έβερτον – Λίβερπουλ

17:00: Μπρέντφορντ – Λιντς, Τσέλσι – Γουέστ Χαμ, Νιουκάστλ – Κρίσταλ Πάλας, Νότιγχαμ Φόρεστ – Μπόρνμουθ, Τότεναμ – Φούλαμ, Γουλβς – Σαουθάμπτον

19:30: Άστον Βίλα – Μάντσεστερ Σίτι

ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ (4/9)

16:00: Μπράιτον – Λέστερ

18:30: Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Άρσεναλ