Κόντε: «Για την κορυφή θέλουμε ακόμα τρεις μεταγραφικές περιόδους»

Ο Αντόνιο Κόντε τόνισε πως η ομάδα η Τότεναμ έχει ανάγκη από περισσότερες μεταγραφές προκειμένου να μπορέσει να κοντράρει τις ομάδες που βρίσκονται στην κορυφή.

Κόντε: «Για την κορυφή θέλουμε ακόμα τρεις μεταγραφικές περιόδους»

Η μεταγραφική περίοδος για τις αγγλικές ομάδες έχει ολοκληρωθεί με την Τότεναμ να προχωράει στην απόκτηση οχτώ ποδοσφαιριστών. Συγκεκριμένα πήρε τους Ριτσάρλισον, Ρομέρο, Μπισουμά, Ουντότζι, Σπενς, Πέρισιτς, Φόρστερ και Λενγκλέ.

Τα «σπιρούνια» αύριο (3/9) αντιμετωπίζουν για την Premier League τη Φούλαμ στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Ο Αντόνιο Κόντε στη συνέντευξη που παραχώρησε ενόψει της συγκεκριμένης αναμέτρησης αναφέρθηκε και στη μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας του.

Σύμφωνα με τον προπονητή της Τότεναμ το κλαμπ χρειάζεται κι άλλες μεταγραφές προκειμένου να μπορέσει να είναι ανταγωνιστικό και να κοντράρει τους πρωτοπόρους.

«Ο σύλλογος έκανε ό,τι καλύτερο μπορούσε κατά τη διάρκεια της μεταγραφικής περιόδου. Κάναμε κάποιες καλές προσθήκες, αλλά πρέπει να είμαι ειλικρινής, όταν βλέπω τις ομάδες που διεκδικούν το πρωτάθλημα, υπάρχει μεγάλη διαφορά με εμάς. Εμείς μόλις ξεκινήσαμε να βελτιώνουμε την ομάδα μας. Χρειαζόμαστε τουλάχιστον άλλες τρεις μεταγραφικές περιόδους για να μπορέσουμε να διεκδικήσουμε την κορυφή», είπε χαρακτηριστικά ο Αντόνιο Κόντε.