Serie A: Επέστρεψε στις νίκες η Γιουβέντους - Γκέλαρε η Νάπολι με την Λέτσε (highlights)

Έπειτα από δύο σερί ισοπαλίες, η Γιουβέντους επέστρεψε στις νίκες κόντρα στην μαχητική Σπέτσια (2-0). Γκέλα για την Νάπολι κόντρα στην Λέτσε (1-1)

Serie A: Επέστρεψε στις νίκες η Γιουβέντους - Γκέλαρε η Νάπολι με την Λέτσε (highlights)

Η Γιουβέντους προερχόταν από δύο σερί ισοπαλίες κόντρα σε Σαμπντόρια (0-0 εκτός) και Ρόμα (1-1 εντός) και δεν ήθελε με τίποτα να τριτώσει το κακό. Δυσκολεύτηκε, είχε άγχος, αλλά εν τέλει επικράτησε της μαχητικής Σπέτσια (2-0) και εξακολουθεί την αήττητη πορεία της στο ξεκίνημα της Serie A. Όπλο της «γηραιάς κυρίας» για την ώρα η άμυνα, με ένα γκολ παθητικό σε τέσσερα παιχνίδια. Πολύ καλή η εικόνα της Σπέτσια και σε αυτό το ματς, δεν θα είναι εύκολος αντίπαλος φέτος ακόμα και για τους «μεγάλους» του Καμπιονάτο.

Γκέλα ολκής για την Νάπολι, η οποία δεν μπόρεσε να κάμψει την αντίσταση της υποδεέστερης Λέτσε (1-1). Οι «γαλάζιοι» είχαν την υπεροχή και τις περισσότερες ευκαιρίες απέναντι σε έναν αντίπαλο που μετρούσε έναν πόντο σε τρία ματς και όμως κατάφερε να πάρει έναν ακόμα στον Ιταλικό νότο. Δεύτερη σερί ισοπαλία για την Νάπολι, που είχε ξεκινήσει άκρως εντυπωσιακά την σεζόν με εννιά γκολ ενεργητικ΄λο στα δύο πρώτα παιχνίδια, αλλά δεν έδωσε την ανάλογη συνέχεια.

Το προφίλ της 4ης αγωνιστικής:

ΤΡΙΤΗ 30/8

Σασουόλο-Μίλαν 0-0

Ίντερ-Κρεμονέζε 3-0

(12' Κορέα, 38' Μπαρέλα, 76' Μαρτίνες)

Ρόμα- Μόντσα 3-0

(18', 32' Ντιμπάλα, 61' Ιμπάνιεθ)

ΤΕΤΑΡΤΗ 31/8

Έμπολι-Βερόνα 1-1

(26' Μπαλντάτσι - 69' Καλόν)

Σαμπντόρια-Λάτσιο 1-1

(90+2' Γκαμπιατίνι - 21' Ιμόμπιλε)

Ουντινέζε-Φιορεντίνα 1-0

(17' Μπέτο)

Γιουβέντους-Σπέτσια 2-0

(9' Βλάχοβιτς, 92' Μίλικ).

Νάπολι-Λέτσε 1-1

(27' Ελμάς-31' Κολόμπο).

ΠΕΜΠΤΗ 1/9

21.45: Αταλάντα-Τορίνο, Μπολόνια-Σαλερνιτάνα