Ομπαμεγιάνγκ: «Βίαιοι δειλοί απείλησαν την οικογένειά μου. Θα επανέλθουμε ακόμα πιο δυνατοί»

Το πρώτο μήνυμα του Πιέρ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ στον προσωπικό του λογαριασμό στα Μέσα κοινωνικής δικτύωσης μετά την ένοπλη ληστεία στο σπίτι του.

Ομπαμεγιάνγκ: «Βίαιοι δειλοί απείλησαν την οικογένειά μου. Θα επανέλθουμε ακόμα πιο δυνατοί»

Στα όσα βίωσε ο ίδιος και η οικογένειά του αναφέρθηκε για πρώτη φορά ο Πιέρ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ, με μήνυμά του στον προσωπικό του λογαριασμό στα Μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο επιθετικός της Μπαρτσελόνα δέχτηκε επίθεση από ένοπλους ληστές στο σπίτι του, οι οποίοι διέφυγαν με χρηματοκιβώτιο γεμάτο κοσμήματα και με το αμάξι του παίκτη. Ο τελευταίος μάλιστα, τραυματίστηκε στο σαγόνι και στο μήνυμά του ξεκαθάρισε ότι τόσο ο ίδιος όσο και η οικογένειά του θα επανέλθουν πιο δυνατοί από τα όσα έγιναν.

«Γεια σε όλους, σας ευχαριστώ πολύ για όλα τα μηνύματα. Το βράδυ της Κυριακής κάποιοι βίαιοι δειλοί διέρρηξαν το σπίτι μου και απείλησαν την οικογένεια και τα παιδιά μου, απλά για να κλέψουν κάποια πράγματα. Με τραυμάτισαν στο σαγόνι αλλά θα αναρρώσω πολύ σύντομα, ευτυχώς κανείς άλλος δεν τραυματίστηκε.

Είναι δύσκολο να αντιληφθώ και να περιγράψω την αίσθηση ότι δεν είμαστε πια ασφαλείς μέσα στο ίδιο μας το σπίτι, αλλά σαν οικογένεια θα το ξεπεράσουμε και θα επανέλθουμε ακόμα πιο δυνατοί. Σας ευχαριστώ για την υποστήριξη, σημαίνει πολλά για εμάς», σημείωσε χαρακτηριστικά ο Ομπαμεγιάνγκ.