Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Μένει ο Ρονάλντο, κλείνουν οι μεταγραφές με τους Άντονι και Ντουμπράβκα

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο αναμένεται να παραμείνει τελικά στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τη φετινή αγωνιστική περίοδο, ενώ με τις προσθήκες των Άντονι και Ντουμπράβκα οι «κόκκινοι διάβολοι» ολοκληρώνουν τις μεταγραφές τους.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Μένει ο Ρονάλντο, κλείνουν οι μεταγραφές με τους Άντονι και Ντουμπράβκα

Με τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αναμένεται τελικά να αγωνιστεί ο Κριστιάνο Ρονάλντο και τη φετινή αγωνιστική περίοδο, παρά την επιθυμία του να αποχωρήσει από το σύλλογο κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού.

Ο προπονητής των «κόκκινων διαβόλων», Έρικ Τεν Χαγκ, επανέλαβε για ακόμα μία φορά ότι υπολογίζει τον Πορτογάλο επιθετικό, ενώ μόλις υπογράψουν οι Άντονι και Ντουμπράβκα τότε ο σύλλογος θα ολοκληρώσει τις κινήσεις του στο μεταγραφικό «παζάρι».

Βέβαια, ανοιχτό παραμένει ακόμα το ενδεχόμενο απόκτησης του Σερτζίνο Ντεστ από την Μπαρτσελόνα, ωστόσο προϋπόθεση για να συμβεί αυτό είναι να αποχωρήσει από τη Γιουνάιτεντ ο Άαρον Γουάν – Μπισάκα. Για τον τελευταίο υπήρξε ενδιαφέρον από την Κρίσταλ Πάλας, ωστόσο οι διαπραγματεύσεις δεν είχαν θετική εξέλιξη και πλέον ο παίκτης πρόκειται να παραμείνει στο «Ολντ Τράφορντ».

Όταν ο προπονητής της Γιουνάιτεντ ρωτήθηκε για το αν με τους Άντονι και Ντουμπράβκα ολοκληρώνονται οι κινήσεις της Μάντσεστερ, απάντησε: «Ναι, έτσι νομίζω. Θα είναι το τέλος γι’ αυτή τη μεταγραφική περίοδο, αλλά θα είμαστε σε εγρήγορση αν υπάρξει κάποια μεγάλη ευκαιρία».

Για τους Ρονάλντο και Γουάν-Μπισάκα, είπε: «Είναι ξεκάθαρο ότι ο Ρονάλντο βρίσκεται στα πλάνα μου. Χρειαζόμαστε ποιοτικούς παίκτες. Επίσης ο Άαρον θα μείνει. Θα συνεχίσουμε με αυτή την ομάδα».