Έπιασε την Μπάγερν στην κορυφή της Bundesliga η Φράιμπουργκ, 1-0 την Μπόχουμ του Σταφυλίδη

Η Φράιμπουργκ, αντίπαλος του Ολυμπιακού στους ομίλους του Europa League, νίκησε 1-0 την Μπόχουμ και έπιασε την Μπάγερν Μονάχου στην κορυφή της Bundesliga.

Έπιασε την Μπάγερν στην κορυφή της Bundesliga η Φράιμπουργκ, 1-0 την Μπόχουμ του Σταφυλίδη

Στο παιχνίδι με το οποίο άνοιξε η αυλαία της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος, η Φράιμπουργκ επικράτησε 1-0 της Μπόχουμ και έφτασε τους 9 βαθμούς -όσους έχει και η Μπάγερν- αλλά με παιχνίδι περισσότερο.

Η τρίτη φετινή νίκη της Φράιμπουργκ, η οποία θα βρεθεί στο δρόμο του Ολυμπιακού στους ομίλους του Europa League, δεν ήρθε εύκολα απέναντι στην Μπόχουμ του Σταφυλλίδη (είδε την κίτρινη κάρτα στο 42'), η οποία είναι στην τελευταία θέση χωρίς βαθμό μετά από 4 ματς και με γκολ 3-13.

Το ματς είχε 4 δοκάρια, δύο για κάθε ομάδα, με την Μπόχουμ να χάνει την ευκαιρία να πάρει βαθμό στο 85' με το σουτ του Ζέλερ να βρίσκει στο οριζόντιο και τη μπάλα να απομακρύνεται.

Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης πέτυχε στο 48' ο Βιντσέτζο Γκρίφο με εντυπωσιακό τρόπο! Έστειλε τη μπάλα στο σημείο του πέναλτι (υπόδειξη VAR). O Ρίμαν απέκρουσε την εκτέλεση, στη συνέχεια της φάσης απέκρουσε και την κεφαλιά του Γκρίφο, αλλά η μπάλα ήρθε τρίτη φορά στον παίκτη της Φράιμπουργκ, ο οποίς με σουτ έστειλε στα δίχτυα.

Στο 65' ο Γκέριτ Χόλτμαν της Μπόχουμ είχε την ευκαιρία να ισοφαρίσει, αλλά το σουτ που επιχείρησε βρήκε δοκάρι, ενώ δύο δοκάρια είχε και η Φράιμπουργκ. Στο 76' με τον Μίκαελ Γκρέγκοριτς και στο 81' με τον Νιλς Πέτερσεν.