Ντι Μαρία: Το ξέσπασμα της συζύγου του για την ζωή στο Μάντσεστερ - «Θέλω να αυτοκτονήσω»

Δεν φαίνεται να περνούσε και πολύ καλά στο Μάντστεστερ η σύζυγος του Άνχελ Ντι Μαρία, Χορχελίνα Καρντόσο, η οποία σε παλαιότερή της συνέντευξη είχε μιλήσει με τα χειρότερα λόγια για την συγκεκριμένη πόλη αλλά και την Αγγλία γενικότερα.

Ντι Μαρία: Το ξέσπασμα της συζύγου του για την ζωή στο Μάντσεστερ - «Θέλω να αυτοκτονήσω»

Τα αγγλικά Μέσα τις τελευταίες μέρες, «ξέθαψαν» τις δηλώσεις της συζήγου του Ντι Μαρία, Χορχελίνα Καρντόσο και τα social media έχουν πάρει «φωτιά»!

«Φρικτό... Το Μάντσεστερ είναι το χειρότερο. Το Μάντσεστερ είναι όλο φρικτό», δήλωσε η κυρία Καρντόσο στο πρόγραμμα LAM που μεταδόθηκε από το αργεντίνικο κανάλι El Trece στις 5 Απριλίου 2020.

«Ζούσαμε στη Μαδρίτη και ο Άνχελ έπαιζε για την καλύτερη ομάδα στον κόσμο, που είναι η Ρεάλ Μαδρίτης. Ήμασταν τέλειοι, τέλειος καιρός, υπέροχο φαγητό... και ξαφνικά ήρθε η πρόταση από το Μάντσεστερ. 'Δεν υπάρχει περίπτωση, θα πας μόνος σου', του είπα», εξήγησε.

«Οι Ισπανοί μας φώναζαν προδότες... Δουλεύεις σε μια εταιρεία και σου έρχονται από τον ανταγωνισμό πληρώνοντάς σε τα διπλά... δεν θα φύγεις;» είπε η Χορχελίνα, εξηγώντας ότι αποδέχτηκαν την πρόταση από τη Γιουνάιτεντ για τα χρήματα.

Μάλιστα ανέφερε πως είχε ζητήσει από τον σύζυγό της να πάρει μεταγραφή οπουδήποτε εκτός της Αγγλίας. «Αφήστε τους να σας αγοράσουν από οποιαδήποτε χώρα εκτός από την Αγγλία. Ένα χρόνο μετά πέφτουμε στην Αγγλία. Σκ@τά», διηγήθηκε με αφοπλιστική ειλικρίνεια.

«Δεν μου άρεσε τίποτα. Δεν ξέρεις αν θα σε σκοτώσουν. Το φαγητό είναι αηδιαστικό, οι γυναίκες πορσελάνινες...Όταν μας συμβαίνουν άσχημα πράγματα, ενωνόμαστε. Δεν του είπα "Εσύ φταις που είμαστε στο Μάντσεστερ". Του είπα "αγάπη θέλω να αυτοκτονήσω... δύο το μεσημέρι και είναι νύχτα". Και μου είπε "είναι τρομερό, αλλά μην 'ανησυχείς, θα τα καταφέρουμε'», εξήγησε η σύζυγος του νυν ποδοσφαιριστή της Γιουβέντους.