Λίβερπουλ: Ο Κλοπ επιμένει ότι ο Κεϊτά δεν θα πουληθεί

Ο Γιούργκεν Κλοπ επιμένει ότι δεν υπάρχει καμία πιθανότητα η Λίβερπουλ να πουλήσει τον Ναμπί Κεϊτά πριν από την λήξη της μεταγραφικής περιόδου, ενώ επανέλαβε ότι δεν θα κάνει άλλες μεταγραφές αυτό το καλοκαίρι.

Λίβερπουλ: Ο Κλοπ επιμένει ότι ο Κεϊτά δεν θα πουληθεί

Ο Ναμπί Κεϊτά βρίσκεται στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του με την Λίβερπουλ και οι συζητήσεις για την ανανέωσή του δεν έχουν ακόμη καταλήξει σε συμφωνία. Ωστόσο, ο Γιούργκεν Κλοπ είναι ανένδοτος ότι ο Κεϊτά θα παραμείνει στο Άνφιλντ μέχρι το επόμενο καλοκαίρι, άσχετα αν θα συμφωνήσει σε νέο συμβόλαιο.

«Να πουλήσουμε τώρα τον Ναμπί (Κεϊτά) και να μην τον αντικαταστήσουμε; Όχι, αυτό δεν είναι δυνατό. Φυσικά και όχι. Δεν είναι αυτό το σχέδιο», λέει ο Κλοπ.

«Εμείς τελειώσαμε (με τις μεταγραφές). Μπορεί να φύγει ένας παίκτης και να μην τον αντικαταστήσουμε; Όχι. Ο Ναμπί δεν θα φύγει, αλλά αν έφευγε, κάτι που δεν θα το κάνει, θα υπήρχε αντικατάσταση φυσικά».

Ο Κλοπ έχει δει τις επιλογές του στη μεσαία γραμμή να εξαντλούνται από τους τραυματισμούς των Τιάγκο, Κέρτις Τζόουνς και Άλεξ Οξλέιντ-Τσάμπερλεν. Ωστόσο, ο σύλλογος αποφάσισε να μην επανέλθει στη μεταγραφική αγορά για να ενισχύσει την μεσαία γραμμή.

Ερωτηθείς αν ήταν ευχαριστημένος με αυτά που πήρε πριν από την αναμέτρηση της Δευτέρας (22/8, 22:00) με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο Ολντ Τράφορντ, ο Κλοπ πρόσθεσε: «Ναι, όταν είναι όλοι σε φόρμα 100%, αλλά ακόμα και τότε πάντα κοιτάμε να δυναμώνουμε. Πάντα το κάναμε αυτό, αλλά πρέπει να είναι ο σωστός παίκτης και αν ο κατάλληλος παίκτης δεν είναι διαθέσιμος αυτή τη στιγμή, τότε ασχολούμαστε με αυτό που έχουμε αντί να υπογράψουμε όχι τον κατάλληλο παίκτη.

Αυτή η κατάσταση δεν άλλαξε. Τώρα έχουμε περισσότερους τραυματισμούς από όσο θα φανταζόμασταν. Θα ήταν ωραίο να έχουμε έναν νέο μέσο φυσικά. Δεν ξέρουμε πότε θα επιστρέψουν τα αγόρια, τέτοια πράγματα. Τα πράγματα αλλάζουν συνεχώς.

Υπάρχει ένα άλλο γεγονός ότι δεν είμαι υπεύθυνος για το τι μπορούμε να ξοδέψουμε. Μας λένε πράγματα. Μετά το αντιμετωπίζουμε. Αυτό είναι πάντα το ίδιο, ποτέ διαφορετικό.

Πάντα πρέπει να το αποδέχομαι αυτό και το έκανα πάντα. Δεν έχει νόημα να ανησυχείς για κάτι που δεν μπορείς να αλλάξεις. Αυτό είναι σπατάλη ενέργειας, σπατάλη θετικότητας.

Λατρεύω αυτή την ομάδα και όχι επειδή είναι τόσο ωραία. Όχι, γιατί είναι απίστευτοι χαρακτήρες. Εάν τα γεγονότα είναι τα γεγονότα, αποδεχτείτε τα και φύγετε από εκεί».