Κλοπ σε Τεν Χαγκ: «Ας μην δίνει σημασία στα όσα γράφονται, το ποδόσφαιρο έχει... καρχαρίες»!

Ο τεχνικός της Λίβερπουλ, Γιούργκεν Κλοπ θέλησε να πει δύο λόγια για τη σκληρή κριτική που δέχεται ο προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Έρικ Τεν Χαγκ.

Κλοπ σε Τεν Χαγκ: «Ας μην δίνει σημασία στα όσα γράφονται, το ποδόσφαιρο έχει... καρχαρίες»!

Το βράδυ της Δευτέρας (22/8, 22.00) η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ υποδέχεται την Λίβερπουλ και ήδη ο κόσμος των γηπεδούχων θέλει να εκφράσει με την... απουσία του από το Ολντ Τράφορντ, τη δυσαρέσκειά του προς τη διοίκηση.

Την ίδια στιγμή ο τεχνικός των «κόκκινων διαβόλων», Έρικ Τεν Χαγκ δέχεται αρκετά... πυρά για την εικόνα της ομάδας του.

Ο προπονητής της Λίβερπουλ, Γιούργκεν Κλοπ θέλησε να πει δύο λόγια για τη δύσκολη περίοδο που διανύει ο συνάδελφός του.

Αναλυτικά:

«Δεν νιώθω συμπόνια. Είναι ποδοσφαιρικά προβλήματα και όλοι πρέπει να τα αντιμετωπίσουμε. Ο κόσμος του ποδοσφαίρου είναι μια θάλασσα γεμάτη καρχαρίες. Όταν έφτασα εδώ πριν από επτά χρόνια χρειαζόμασταν ακόμα δουλειά».

«Κανείς δεν είπε με το καλημέρα ότι ήμασταν έτοιμοι. Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι δεν διάβασα τίποτα κι αυτό με διευκολύνει, γιατί ξέρεις ότι όταν δεν είσαι ο ίδιος ευχαριστημένος με τα αποτελέσματά σου, τότε δεν σε ενδιαφέρει τι λένε οι άλλοι. Δεν χρειάζεται να διαβάζεις τι γράφεται. Δεν χρειάζεται να σε απασχολεί».

«Επικεντρώνεσαι στη δουλειά σου και πας βήμα-βήμα. Νομίζω ότι αυτό ισχύει για κάθε ομάδα. Δεν νομίζω ότι συμβαίνει κάτι διαφορετικό στα μεγαλύτερα κλαμπ. Αν χάσεις τα πρώτα πέντε ματς, τότε όλα τα άρθρα εστιάζουν πάνω σε αυτό».

«Αν είσαι αρκετά δυνατός, ώστε να μην τα διαβάσεις, τότε μπορείς να έχεις μια καλή ζωή για να εργαστείς πάνω στα σημαντικά θέματα. Αυτό κάνω εδώ και επτά χρόνια και με βοηθάει. Αυτή είναι η μόνη συμβουλή που θα μπορούσα να δώσω».