Κλοπ: «Η Λίβερπουλ πρέπει να πάρει τους 3 βαθμούς αν αναβληθεί το ματς με την Γιουνάιτεντ»

Ο Γιούργκεν Κλοπ επιμένει ότι η Λίβερπουλ θα πρέπει να πάρει τους τρεις βαθμούς εάν οι οπαδοί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ προκαλέσουν την αναβολή του αγώνα της Δευτέρας στο «Ολντ Τράφορντ».

Κλοπ: «Η Λίβερπουλ πρέπει να πάρει τους 3 βαθμούς αν αναβληθεί το ματς με την Γιουνάιτεντ»

Οι οπαδοί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σχεδιάζουν να συγκεντρωθούν πριν από τον αγώνα για να διαμαρτυρηθούν κατά των ιδιοκτητών της ομάδας, της οικογένειας Γκλέιζερ.

Μια παρόμοια κατάσταση είχε λάβει χώρα τον Μάιο του 2021, όταν οι αγώνες γίνονταν κεκλεισμένων των θυρών λόγω της πανδημίας, με εκατοντάδες οπαδούς της Γιουνάιτεντ να εισέρχονται με την βία στο γήπεδο και ο αγώνας αναγκάστηκε να αναβληθεί για λόγους ασφαλείας.

Στη συνέχεια, επαναπρογραμματίστηκε με τη Λίβερπουλ να επικρατεί με 4-2, αλλά ο Γιούργκεν Κλοπ πιστεύει ότι με το συμπιεσμένο πρόγραμμα αγώνων, αυτήν την φορά οποιαδήποτε αναβολή θα πρέπει να οδηγήσει στην απώλεια του αγώνα από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

«Ελπίζω πραγματικά να μην συμβεί, αλλά αν συμβεί, νομίζω ότι παίρνουμε τους βαθμούς», είπε ο Κλοπ.

«Δεν έχουμε καμία σχέση με την κατάσταση και αν οι οπαδοί θέλουν να μην γίνει το παιχνίδι, τότε δεν μπορούμε απλώς να αναδιοργανώσουμε το παιχνίδι ξανά και να το χωρέσουμε κάπου σε μια απίστευτα πολυάσχολη σεζόν.

Δεν έχω ιδέα τι μπορεί να συμβεί και δεν το σκέφτομαι. Ο κόσμος μάς λέει ότι είμαστε καλά, πηγαίνουμε εκεί, παίζουμε το παιχνίδι και πηγαίνουμε σπίτι, ελπίζουμε.

Αλλά σε μια κατάσταση όπως αυτή η άλλη ομάδα πρέπει πάντα να παίρνει τους βαθμούς γιατί δεν έχει καμία σχέση με αυτό και έχει προετοιμαστεί για αυτό».