Λίβερπουλ: Ετοιμάζει πρόταση για τον Καϊσέδο της Μπράιτον

Πρόταση για τον Μοϊσές Καϊσέδο της Μπράιτον ύψους 50 εκατομμυρίων ευρώ φέρεται να ετοιμάζει η Λίβερπουλ για να ενισχύσει την μεσαία γραμμή της. Ο παίκτης φαίνεται πως απέρριψε πρόταση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Λίβερπουλ: Ετοιμάζει πρόταση για τον Καϊσέδο της Μπράιτον

Μπορεί στην Λίβερπουλ να διατείνονται πως δεν θα αποκτήσουν άλλον παίκτη και ο Γιούργκεν Κλοπ να δηλώνει ευχαριστημένος με τους μέσους που έχει στην διάθεσή του, ωστόσο δημοσιεύματα θέλουν τον Μοϊσές Καϊσέδο να οδεύει προς το "Άνφιλντ".

Συγκεκριμένα, φαίνεται πως οι κυπελλούχοι Αγγλίας είναι έτοιμοι να προσφέρουν 45 εκατομμύρια ευρώ συν ακόμη 5 σε μορφή μπόνους στην Μπράιτον για να κάνουν δικό τους τον 20χρονο μέσο.

Το ρεπορτάζ δεν μένει εκεί καθώς ο Καϊσέδο φέρεται να έχει απορρίψει πρόταση από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!

Ο Καϊσέδο έχει ξεκινήσει και στα δύο πρώτα ματς της Μπράιτον στην Premier League ως βασικός παίζοντας και στα 180 λεπτά ενώ την περσινή σεζόν είχε 10 συμμετοχές με 2 γκολ και 2 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις με τους "γλάρους".

Η Λίβερπουλ συνηθίζει να κινείται ταχύτατα στις μεταγραφές της και ενώ πρώτα είχε διαψεύσει το ενδιαφέρον της όπως άλλωστε είχε συμβεί στις περιπτώσεις των Ντάργουιν Νούνιες, Λουίς Ντίαζ και Τιάγκο Αλκάνταρα. Απομένει πλέον να δούμε εάν θα συμβεί ξανά, αυτήν την φορά με τον Καϊσέδο...