Με έξι αλλαγές η Μπέρνλι κόντρα στη Φούλαμ

Πολλά νέα πρόσωπα επέλεξε ο Σον Ντάις για την αρχική ενδεκάδα της αναμέτρησης της Premier League.

Με έξι αλλαγές η Μπέρνλι κόντρα στη Φούλαμ

Εκτός έδρας κόντρα στη Φούλαμ δοκιμάζεται η Μπέρνλι, η οποία ψάχνει την πρώτη της νίκη στη φετινή Premier League. Η αγγλική ομάδα προέρχεται από την ήττα με 3-1 από τον Ολυμπιακό για το Europa League και την ερχόμενη Πέμπτη είναι προγραμματισμένη η ρεβάνς στο "Τερφ Μουρ".

Ο Σον Ντάις προχώρησε αρκετές αλλαγές στο παιχνίδι με τη Φούλαμ, αφού η ομάδα του προερχόταν από το δύσκολο και κουραστικό ταξίδι στην Αθήνα, ενώ έχει μπροστά της τη ρεβάνς με τον Ολυμπιακό στην οποία θέλει να εξαντλήσει τις πιθανότητες πρόκρισης που έχει.

Συγκεκριμένα η ενδεκάδα που θα αντιμετωπίσει τη Φούλαμ θα έχει έξι νέα πρόσωπα σε σχέση με το ματς κόντρα στον Ολυμπιακό. Ο Χαρτ επανήλθε κάτω από τα δοκάρια, ενώ στην άμυνα διατηρήθηκε μόνο ο αριστερός μπακ ο Γουάρντ. Από τη μέση και μπροστά ξεκινούν οι Κορκ, Χέντρικ, Γκούντμουτσον και Γουντ είναι ίδιοι σε σχέση με το ματς του Φαλήρου. Αναλυτικά ο Σοντ Ντάις έχει επιλέξει τους Χαρτ, Λόουτον, Ταρκόφσκι, Μι, Γουάρντ, Λένον, Κορκ, Χέντρικ, Γουέστγουντ, Γκούντμουτσον, Γουντ