Πάει για μεταγραφή 53 εκατ. ευρώ η Νότιγχαμ!

Κοντά σε συμφωνία με την Γουλβς για τον Μόργκαν Γκιμπς-Γουάιτ έναντι 53 εκατομμυρίων ευρώ φέρεται να είναι η Νότιγχαμ Φόρεστ

Πάει για μεταγραφή 53 εκατ. ευρώ η Νότιγχαμ!

Τη 16η μεταγραφή της γι΄αυτό το καλοκαίρι πάει να κλείσει η Νότιγχαμ Φόρεστ που ήδη έχει ξοδέψει 120 εκατομμύρια ευρώ και είναι έτοιμη να δώσει 53 εκατομμύρια (μαζί με τα μπόνους) στην Γουλβς για τον Μόργκαν Γκιμπς-Γουάιτ!

Σύμφωνα με ρεπορτάζ στην Αγγλία η πρόταση έχει γίνει και η μεταγραφή είναι έτοιμη να ολοκληρωθεί για τον 22χρονο άσο που ήταν ο Νο 1 στόχος του Στιβ Κούπερ και ο Βαγγέλης Μαρινάκης είναι έτοιμος να του κάνει το χατίρι, δίνοντας τα περισσότερα χρήματα στην ιστορία της Φόρεστ για ένα μεταγραφικό απόκτημα. Με τον παίκτη υπάρχει συμφωνία από μέρες.

Αναμένονται επίσημες εξελίξεις της προσεχείς ώρες για το αν θα γίνει τελικά αυτή η μεταγραφή, την οποία ΜΜΕ στην Αγγλία θεωρούν τελειωμένη. Ο Γκιμπς-Γουάιτ είναι παίκτης που μεγάλωσε στις ακαδημίες της Γουλβς και αποτελεί σημαντικό στέλεχος της ομάδας του Μπέρμπιγχαμ, ενώ έχει παίξει δανεικός σε Σουόνσι και Σέφιλντ Γιουνάιτεντ.