Άρσεναλ: Το ξέσπασμα του Αρτέτα

Μπορεί η φετινή σεζόν να έχει ξεκινήσει ιδανικά για την Άρσεναλ, αλλά πέρσι τα πράγματα δεν ήταν το ίδιο καλά με τον Μικέλ Αρτέτα να έχει αρκετά ξεσπάσματα.

Άρσεναλ: Το ξέσπασμα του Αρτέτα

Η Άρσεναλ έχει ξεκινήσει τη φετινή σεζόν με δύο νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια και μάλιστα παίζει αρκετά ωραίο ποδόσφαιρο. Η περσινή αγωνιστική περίοδος, όμως, δεν ήταν το ίδιο καλή για τους "κανονιέρηδες" που είχαν αρκετά αλλοπρόσαλλα αποτελέσματα.

Ο Μικέλ Αρτέτα είχε αρκετά ξεσπάσματα την περσινή αγωνιστική περίοδο και αρκετά βλέπουν το φως της δημοσιότητας μέσα από το ντοκιμαντέρ «All or nothing» της «Amazon prime». Ο Ισπανός προπονητής ξέσπασε μετά την ήττα της ομάδας του από τη Νιούκαστλ και τα… έχωσε στους ποδοσφαιριστές του με πολύ σκληρά λόγια.

Αναλυτικά το ξέσπασμα του Αρτέτα…

«Δεν έχει σημασία τι λέω, δεν έχει σημασία τι λες, τώρα είναι πολύ αργά. Ήταν 10.000 φορές καλύτεροι από εμάς σήμερα. Σε όλα, με το να κερδίσουμε το δικαίωμα να παίξουμε, δεν κερδίσαμε μια μονομαχία, δεν κερδίσαμε δεύτερη μπάλα, ήμασταν φρικτοί με τη μπάλα. Με την οργάνωση, δεν έχουμε τίποτα, παιδιά.

Τίποτα. Λοιπόν, κλείστε το στόμα σας και φάτε το. Θα μπορούσαμε να δεχτούμε οκτώ γκολ. Αν δεις τις πιθανότητές τους , θα κλάψετε. Θα κλάψετε από το πως έχουμε αγωνιστεί. Δεν είναι ότι αγωνιστήκαμε άσχημα, δεν αγωνιστήκαμε καθόλου στο παιχνίδι.

Είναι ντροπιαστικό να έρχεσαι εδώ και να δουλεύεις με τον τρόπο που το κάναμε.

Ντροπιαστικό, παιδιά. Αυτό που συνέβη σήμερα είναι απαράδεκτο. Και αν αποδεχτείτε κάτι τέτοιο, ζείτε σε άλλο κόσμο, παιδιά. Ένας διαφορετικός κόσμος. Μην ανησυχείτε, θα αντιμετωπίσω τον κόσμο. Σήμερα είναι δύσκολο να σας υπερασπιστώ, παιδιά, σκληρά. Θα ξαναπάρω όλα τα σκατά, μην ανησυχείτε. Αλλά ετοιμαζόμαστε να ξεκινήσουμε αύριο, να ξεκινήσουμε τις προπονήσεις, να είμαστε εκεί, γιατί έχουμε τους οπαδούς μας εκεί. Ποτέ δεν ξέρεις τι συμβαίνει στο ποδόσφαιρο. Μπορεί (η Τότεναμ) να χάσει στη Νόριτς. Δεν ξέρεις».