Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Θερμό ενδιαφέρον για δανεισμό του Πούλισικ από την Τσέλσι

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εξετάζει το ενδεχόμενο να ζητήσει δανεικό τον Κριστιάν Πούλισικ από την Τσέλσι με τον Αμερικανό εξτρέμ να είναι θετικός σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο. Στέλνει στον πάγκο τον Μαγκουάιρ ο Τεν Χάαχ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Θερμό ενδιαφέρον για δανεισμό του Πούλισικ από την Τσέλσι

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σκέφτεται να πάρει τον Κριστιάν Πούλισικ ως δανεικό από την αντίπαλό της στην Premier League, Τσέλσι.

Η Νιούκαστλ, η Γιουβέντους και η Ατλέτικο Μαδρίτης έχουν προσεγγίσει τον παίκτη που κόστισε στην Τσέλσι 58 εκατομμύρια λίρες όταν υπέγραψε από την Μπορούσια Ντόρτμουντ το 2019.

Ο Πούλισικ είναι απογοητευμένος με την έλλειψη χρόνου συμμετοχής υπό τον Τόμας Τούχελ και θέλει να παίξει περισσότερα λεπτά πριν από το Παγκόσμιο Κύπελλο στο Κατάρ αυτόν τον χειμώνα.

Η Τσέλσι γνωρίζει ότι ο παίκτης είναι απογοητευμένος και είναι πρόθυμος να ακούσει τις προσφορές δανεισμού. Ο παίκτης θα προτιμούσε την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο Πούλισικ έχει κατά μέσο όρο ένα γκολ κάθε 159 λεπτά στην Τσέλσι, παρά το γεγονός ότι ο Τούχελ τον χρησιμοποιούσε συχνά ως φουλ μπακ.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θέλει να προσθέσει παίκτες στην επιθετική της γραμμή και εξακολουθεί να ελπίζει να αποκτήσει ένα νούμερο εννέα, έναν τερματοφύλακα και έναν μέσο πριν από το τέλος της μεταγραφικής περιόδου.

Στον πάγκο με Λίβερπουλ ο Μαγκουάιρ

Στα αγωνιστικά, ο Έρικ Τεν Χάαχ φαίνεται πως θα αφήσει στον πάγκο τον αρχηγό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Χάρι Μαγκουάιρ στο εντός έδρας ντέρμπι της Δευτέρας (23/8, 22:00) απέναντι στην Λίβερπουλ.

Όπως όλα δείχνουν, ο Μαρτίνες, που κόστισε 55 εκατομμύρια λίρες, θα πλαισιώσει τον Ραφαέλ Βαράν, ο οποίος σχεδόν σίγουρα θα επιστρέψει στην βασική ενδεκάδα.