Μάντσεστερ Σίτι: Ανακοίνωσε τον Σέρχιο Γκόμεζ μέχρι το 2026

Η Μάντσεστερ Σίτι ανακοίνωσε την απόκτηση του Σέρχιο Γκόμεζ από την Άντερλεχτ για 13 εκατομμύρια ευρώ, με τον ποδοσφαιριστή να υπογράφει συμβόλαιο συνεργασίας τεσσάρων ετών

Μάντσεστερ Σίτι: Ανακοίνωσε τον Σέρχιο Γκόμεζ μέχρι το 2026

Ο 21χρονος Ισπανός αριστερός μπακ γίνεται η τέταρτη μεταγραφή της Μάντσεστερ Σίτι το καλοκαίρι μετά την άφιξη των Έρλινγκ Χάαλαντ, Κάλβιν Φίλιπς και Στέφαν Ορτέγκα.

Ο Γκόμεζ είπε: «Είμαι απίστευτα περήφανος και χαρούμενος που ήρθα στη Μάντσεστερ Σίτι.

Η Σίτι είναι η καλύτερη ομάδα στην Αγγλία και στον Πεπ Γκουαρδιόλα έχω την ευκαιρία να μάθω και να εξελιχθώ υπό τον πιο εξαιρετικό προπονητή στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο.

Το να μπορώ να είμαι μέρος αυτού του συλλόγου είναι ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα για μένα και κάτι που κάθε νεαρός παίκτης θα φιλοδοξούσε.

Ο αριθμός των τροπαίων που έχει κερδίσει η Σίτι τα τελευταία χρόνια ήταν απίστευτος και το στυλ ποδοσφαίρου που παίζει η ομάδα υπό τον Πεπ είναι το πιο συναρπαστικό στην Ευρώπη. Το να παίζεις και να σε καθοδηγεί ο Πεπ και οι προπονητές του θα είναι πολύ ιδιαίτερο.

Έχω ακούσει τόσα πολλά για τους οπαδούς της Σίτι και το πόσο παθιασμένοι είναι, οπότε ανυπομονώ να ξεκινήσω και να προσπαθήσω να βοηθήσω τον σύλλογο να πετύχει ακόμα περισσότερα».

Η Σίτι κατέληξε σε συμφωνία με την Άντερλεχτ για τον Γκόμεζ για μια αρχική αμοιβή 13 εκατομμυρίων ευρώ συν μπόνους την περασμένη εβδομάδα.

Ο Γκόμεζ είχε τύχει εκτενούς σκάουτινγκ από την Μάντσεστερ Σίτι και θεωρείται ταλέντο υψηλών δυνατοτήτων.

Ο Γκόμεζ ξεκίνησε την καριέρα του στη Μπαρτσελόνα και είναι διεθνής με την Κ21 της Ισπανίας, σημειώνοντας τέσσερα γκολ σε πέντε διεθνείς εμφανίσεις. Είναι επίσης ικανός να λειτουργήσει σε ρόλο μέσου.