Γιουβέντους - Σασσουόλο 3-0: Ιδανική πρεμιέρα για την «γηραιά κυρία»

Η Γιουβέντους μπήκε με το δεξί στην Serie A καθώς κέρδισε στην πρεμιέρα με 3-0 την αποδυναμωμένη Σασσουόλο

Γιουβέντους - Σασσουόλο 3-0: Ιδανική πρεμιέρα για την «γηραιά κυρία»

Δείγμα επιστροφής στο πολύ υψηλό επίπεδο για την Γιουβέντους ή απλά «βρήκε και έκανε» (3-0) απέναντι στην αποδυναμωμένη φέτος Σασσουόλο ; Ο χρόνος θα δείξει… Για την ώρα, η «γηραιά κυρία εμφανίστηκε ανανεωμένη στην πρεμιέρα της Serie A, επικράτησε πολύ εύκολα επί ενός αντιπάλου που της έβαζε δύσκολα τα τελευταία χρόνια και έδειξε πως θέλει πολύ να αφήσει πίσω της, τις δύο συνεχόμενες τέταρτες θέσεις στο Καμπιονάτο, πoυ δεν συνάδουν με την δυναμική και την ιστορία της.

Από την άλλη πλευρά η Σασσουόλο επιβεβαίωσε αυτούς που θεωρούν πως η πορεία της και φέτος θα είναι φθίνουσα. Η περσινή 11η θέση μοιάζει ταβάνι, αν κρίνει κάποιος από την ήττα στο κύπελλο από την δεύτερης κατηγορίας Μόντενα (2-1) και την συντριβή στο Τορίνο. Με αποψιλωμένο ρόστερ, οι πρασινόμαυροι, το πάλεψαν όσο μπορούσαν, είχαν κατοχή μπάλας, σχεδόν ίδιες αριθμητικά προσπάθειες στην εστία, αλλά από την μια υστέρησαν στην τελική προσπάθεια και από την άλλη ήταν τρύπιοι στην άμυνα. Τα γκολ των Ντι Μαρία (26’), Βλάχοβιτς (43’, πέναλτι και 51’) έκριναν την αναμέτρηση για την ομάδα του Μαξ Αλέγκρι που ήταν όλο χαμόγελα στο φινάλε.

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: Περίν, Ντανίλο, Άλεξ Σάντρο (61’ Ντε Σίλιο), Μπονούτσι, Γκλέισον, Ζακάρια, Λοκατέλι (76’ Ροβέλα), ΜακΚένι (76’ Σούλε), Ντι Μαρία (66’ Μιρέτι), Κουαδράδο (61’ Κόστιτς), Βλάχοβιτς.

ΣΑΣΣΟΥΛΟ: Κονσίλι, Μουλντούρ (λ. τ. 7’ Τόλγιαν), Ροτζέριο, Αϊχάν, Φεράρι, Ενρίκε, Φρατέζι (81’ Κόνραντσεν), Θόρστβεντ (81’ Χαρουί), Μπεράρντι, Κυριακόπουλος (59’ Πιναμόντι), Ντεφρέι (46’ Ρασπαντόρι).