Συνεχίζεται η δίκη του Μεντί με φοβερές αποκαλύψεις

Η δίκη του Μπεντζαμίν Μεντί συνεχίζεται και μάλιστα η εισαγγελία προχώρησε σε φοβερές αποκαλύψεις.

Συνεχίζεται η δίκη του Μεντί με φοβερές αποκαλύψεις

Η δίκη του 28χρονου Γάλλου ποδοσφαιριστή, Μπεντζαμίν Μεντί, ο οποίος κατηγορείται για οχτώ βιασμούς, μία απόπειρα βιασμού και σεξουαλικές επιθέσεις σε επτά διαφορετικές γυναίκες συνεχίζεται.

Ο αρμόδιος εισαγγελέας, Τίμοθι Κρέι προέβη σε ανατριχιαστικές λεπτομέρειες όσον αφορά στις καταγγελίες των θυμάτων.

Συγκεκριμένα ο Μεντί φέρεται να κλείδωνε τις γυναίκες σε δωμάτια έπαυλης του, η οποία βρίσκεται σε απομονωμένη περιοχή. Ο Μεντί τους έπαιρνε τα κινητά τηλέφωνα και εκμεταλλευόμενος την ευάλωτη ψυχική τους κατάσταση προχωρούσε σε σεξουαλικές πράξεις.

«Οι κατηγορίες δείχνουν ότι ένα από τα καθήκοντα του κύριου Σαχά ήταν να βρίσκει νεαρές γυναίκες για τον Μεντί και να δημιουργεί τις συνθήκες ώστε οι γυναίκες αυτές να πέσουν θύματα βιασμού και σεξουαλικής κακοποίησης. Οι δυο τους είχαν πείσει τους εαυτούς τους ότι η συναίνεση των γυναικών που έφερναν σπίτι τους σε σεξουαλικές πράξεις απλά δεν είχε σημασία», ανέφερε η εισαγγελία.

Η Μάντσεστερ Σίτι έχει θέσει τον ποδοσφαιριστή εκτός ομάδας, ενώ τον είχε αποκτήσει το καλοκαίρι του 2019 και αύριο (16/8) θα πραγματοποιηθεί η αγόρευση της υπεράσπισης του Γάλλου.