Σιμεόνε για Ρονάλντο: «Στην Ατλέτικο σκεφτόμαστε μόνο τη Χετάφε» (vid)

Σε ερώτηση δημοσιογράφων για τις φήμες περί Κριστιάνο Ρονάλντο και Ατλέτικο Μαδρίτης, o Ντιέγκο Σιμεόνε δήλωσε πως το μυαλό όλων στην Ατλέτικο Μαδρίτης υπάρχει μόνο η Χετάφε.

Σιμεόνε για Ρονάλντο: «Στην Ατλέτικο σκεφτόμαστε μόνο τη Χετάφε» (vid)

Απολαυστικός ήταν μία ακόμα φορά ο Ντίεγκο Σιμεόνε σε Συνέντευξη Τύπου πριν την αναμέτρηση της Ατλέτικο Μαδρίτης με τη Χετάφε για τη LA Liga.

«Είναι φυσιολογικό να υπάρχουν συγκρούσεις, ανατροπές αυτό είναι μέρος της δουλειάς. Σε ό,τι με αφορά, σκέφτομαι τη Χετάφε, αυτούς τους ποδοσφαιριστές που είναι εδώ και το μόνο που με ενδιαφέρει και με ανησυχεί είναι ότι το παιχνίδι», είπε ο Αργεντινός όταν του ζητήθηκε να σχολιάσει τα γεγονότα που αφορούν τον CR7 στη Γιουνάιτεντ.

Μάλιστα ένα δημοσιογράφος επέμεινε, ρωτώντας ξανά: «Κάποια στιγμή, επίσημα ή ανεπίσημα, ο σύλλογος σας είπε ότι ο Κριστιάνο Ρονάλντο ήταν πιθανό να υπογραφεί ή προτάθηκε ο Κριστιάνο;», με την απάντηση του Σιμεόνε να είναι αποστομοτική:

«Αύριο θα παίξουμε με τη Χετάφε»!

Ενώ συνέχισε λέγοντας:

«Σημαντικό παιχνίδι για την ομάδα. Και από εκεί θα ξεκινήσουμε ένα πρωτάθλημα που θα είναι πολύ δύσκολο με ομάδες που έχουν ενισχυθεί πολύ καλά, ομάδες που συνεχίζουν να αναπτύσσονται, μου αρέσει πολύ η Βιγιαρεάλ. Η αλήθεια είναι ότι θα είναι μια σεζόν, τουλάχιστον, που θα μας βρει με νέες καταστάσεις όπως είπε ο συνάδελφος. Το μόνο που με απασχολεί είναι αυτό».