Νότιγχαμ Φόρεστ: Διπλό χτύπημα με Ντένις και Κουγιατέ

Η Νότιγχαμ Φόρεστ συνεχίζει τις κινήσεις της στο μεταγραφικό παζάρι και ανακοίνωσε την απόκτηση των Εμμάνουελ Ντένις από την Γουότφορντ και Σεικού Κουγιατέ από την Κρίσταλ Πάλας.

Νότιγχαμ Φόρεστ: Διπλό χτύπημα με Ντένις και Κουγιατέ

Διπλό μεταγραφικό χτύπημα από την Νότιγχαμ Φόρεστ, η οποία ανακοίνωσε την απόκτηση του Ντένις από την Γουότφορντ και του Κουγιατέ από την Κρίσταλ Πάλας.

Η Νότιγχαμ Φόρεστ ολοκλήρωσε τη συμφωνία για την απόκτηση του Εμμανουέλ Ντένις από τη Γουότφορντ έναντι αμοιβής περίπου 20 εκατομμυρίων λιρών.

Ο Νιγηριανός επιθετικός ολοκλήρωσε τις ιατρικές του εξετάσεις την Παρασκευή και θα υπέγραψε τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Ο Νιγηριανός διεθνής σημείωσε 10 γκολ και μοίρασε έξι ασίστ για την Γουότφορντ στην Premier League την περασμένη σεζόν.

Ο πρώην σύλλογος του Ντένις, η Κλαμπ Μπριζ, θα λάβει το 5 τοις εκατό από την τιμή πώλησης, αλλά η Γουότφορντ θα εξακολουθεί να έχει σημαντικό κέρδος από έναν παίκτη που αγόρασε για 3 εκατομμύρια λίρες.

Παράλληλα, η Φόρεστ απέκτησε και τον 32χρονο μέσο Σεϊκού Ντουκουρέ από την Κρίσταλ Πάλας προσθέτοντας εμπειρία στην μεσαία γραμμή της.

Ο Σενεγαλέζος χάφ, ο οποίος πέρσι είχε 27 συμμετοχές στην Premier League υπέγραψε διετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Ο προπονητής της Νότιγχαμ Φόρεστ, Στιβ Κούπερ, έχει επιβλέψει μια σημαντική καλοκαιρινή ανανέωση για να προετοιμαστεί για την κορυφαία κατηγορία, κάνοντας 13 μεταγραφές μέχρι στιγμής.

Ο σύλλογος έφθασε επίσης σε μια κατ' αρχήν συμφωνία για τον επιθετικό της Μπράιτον, Νιλ Μοπέ.

Η ομάδα του Κούπερ αντιμετωπίζει την Γουέστ Χαμ εντός έδρας την Κυριακή.