Αντσελότι: Ρεάλ Μαδρίτης και μετά ... απόσυρση!

Ο Κάρλο Αντσελότι παραμονή της πρεμιέρας της Ρεάλ Μαδρίτης στη La Liga έκανε γνωστό ότι οι «μερένγκες» είναι ο τελευταίος «σταθμός» στην λαμπρή προπονητική του καριέρα

Αντσελότι: Ρεάλ Μαδρίτης και μετά ... απόσυρση!

Είναι από τους πιο πετυχημένους τεχνικού στην ιστορία του ποδοαφαίρου.

Κι είναι ήδη με το βλέμμα στην «επόμενη μέρα» που θα τον βρει μακριά από την προπονητική.

Για τον Κάρλο Αντσελότι ο λόγος που ανακοίνωσε ότι προτείθεται ν' αποσυρθεί από τους πάγκους μετά την ολοκλήρωση της συνεργασίας του με τη Ρεάλ Μαδρίτης!

Η δήλωση του Ιταλού έγινε στην εφημερίδα της πατρίδας του, «Ιl messangero». Συγκεκριμένα, ο Ιταλός τεχνικός ανέφερε, ούτε λίγο ούτε πολύ, ότι θα αποσυρθεί από την προπονητική μόλις ολοκληρωθεί το συμβόλαιό του με τη Ρεάλ Μαδρίτης.

«Αυτή η φάση στη Ρεάλ Μαδρίτης θα κλείσει την καριέρα μου. Μετά θα αποσυρθώ. Η Ρεάλ Μαδρίτης είναι η κορυφή του ποδοσφαίρου. Είναι λογικό να βάζεις τη λέξη ''τέλος'' μετά από αυτή την εμπειρία», τόνισε χαρακτηριστικά ο 63χρονος τεχνικός, του οποίου το συμβόλαιο με τους «μερένχες» εκπνέει το 2024.

Για να αναφερθεί στη συνέχεια στην πετυχημένη προπονητική του καριέρα: «Έχω 24 τίτλους στην καριέρα μου; Η αλήθεια είναι ότι αυτοί οι λογαριασμοί δεν έχουν σημασία για μένα. Θα τους κάνω στο τέλος, όταν μια ισορροπία θα έχει περισσότερο νόημα. Τώρα είμαι συγκεντρωμένος στην προπόνηση, μου αρέσει η καθημερινή δουλειά. Μέχρι πριν από λίγα χρόνια προτεραιότητές μου ήταν η τακτική, τώρα επικεντρώνομαι στις ανθρώπινες σχέσεις, στη γνωριμία με τους ανθρώπους και τις νέες γενιές».

Θυμίζουμε ότι ο Κάρλο Αντσελότι έχει κατακτήσει μεταξύ άλλων τέσσερις φορές το τρόπαιο του Champions League, δύο εκ των οποίων με τηC το 2003 και το 2007 και τα άλλα δύο με τη Ρεάλ Μαδρίτης το 2014 και το 2022.