Λίβερπουλ: Νέο πρόβλημα, τραυματίας και ο Μάτιπ!

Αμφίβολος για τον αγώνα της Δευτέρας (15/8, 22:00) απέναντι στην Κρίσταλ Πάλας είναι ο Τζόελ Μάτιπ για την Λίβερπουλ με τον Καμερουνέζο στόπερ να γίνεται ο ένατος παίκτης που βρίσκεται εκτός πλάνων του Γιούργκεν Κλοπ με τραυματισμό. 

Λίβερπουλ: Νέο πρόβλημα, τραυματίας και ο Μάτιπ!

Σταματημό δεν έχουν τα προβλήματα για τον Γιούργκεν Κλοπ! Μετά τους Κονατέ, Τζόουνς, Τσιμίκας, Ζότα, Όξλεντ-Τσάμπερλεϊν, Ράμσεϊ, Κέλεχερ και Τιάγκο, και ο Τζόελ Μάτιπ είναι αμφίβολος για τον αγώνα της δεύτερης αγωνιστικής της Premier League ανάμεσα στην Λίβερπουλ και την Κρίσταλ Πάλας (15/8, 22:00).

Ο Καμερουνέζος κεντρικός αμυντικός αποχώρησε από την προπόνηση της Παρασκευής (12/8) με πρόβλημα στους προσαγωγούς. Ο 31χρονος στόπερ είχε αντιμετωπίσει το ίδιο πρόβλημα τον Ιανουάριο του 2021 και τότε είχε μείνει εκτός για πέντε ματς.

Έτσι όπως όλα δείχνουν, ο Τζο Γκόμεζ θα είναι εκείνος που θα πλαισιώσει τον Βίρτζιλ Φαν Ντάικ στο κέντρο της άμυνας των κυπελλούχων Αγγλίας ενώ στον πάγκο θα βρίσκεται ο Νατ Φίλιπς.

Η τελευταία φορά που ο Γκόμεζ ξεκίνησε βασικός σε παιχνίδι της Premier League στο κέντρο της άμυνας ήταν στις 8 Νοεμβρίου του 2020 στην εκτός έδρας ισοπαλία 1-1 με την Μάντσεστερ Σίτι.

Ο Μάτιπ πάντως δεν έχασε την περσινή σεζόν ούτε ένα ματς της Λίβερπουλ με τραυματισμό, παρά μόνο έναν αγώνα λόγω ίωσης και ακόμη έναν καθώς είχε βρεθεί θετικός στον Covid-19.