Μάντσεστερ Σίτι: Πήρε τον Σέρχιο Γκόμεζ από την Άντερλεχτ με 13 εκατομμύρια

Η Μάντσεστερ Σίτι έφτασε σε συμφωνία με την Άντερλεχτ για την μεταγραφή του Σέρχιο Γκόμεζ έναντι 13 εκατομμυρίων ευρώ συν μπόνους.

Μάντσεστερ Σίτι: Πήρε τον Σέρχιο Γκόμεζ από την Άντερλεχτ με 13 εκατομμύρια

Ο Ισπανός αριστερός μπακ θα πετάξει τώρα στην Αγγλία για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις με τον σύλλογο και να υπογράψει συμβόλαιο με τους πρωταθλητές της Premier League.

Η Σίτι ήταν σε συζητήσεις για την απόκτηση του 21χρονου Γκόμεζ, από τις 2 Αυγούστου.

Ο Γκόμεζ έχει αναλυθεί εκτενώς από τη Σίτι και θεωρείται ότι θεωρείται ταλέντο υψηλών δυνατοτήτων. Η κίνησή τους για αυτόν είναι ανεξάρτητα από άλλους στόχους για τη θέση σε επίπεδο πρώτης ομάδας.

Η Σίτι βρίσκεται στο κυνήγι ενός νέου αριστερού μπακ αφού είδε τον Ουκρανό διεθνή Ολεξάντρ Ζιντσένκο να εντάσσεται στην Άρσεναλ αυτό το καλοκαίρι.

Ήταν αποδεδειγμένο ότι η Σίτι ενδιαφέρθηκε για τον Μαρκ Κουκουρέγια, αλλά δεν ήταν διατεθειμένη να ανταποκριθεί στην τιμή που ζητούσε η Μπράιτον για τον 24χρονο, ο οποίος έκτοτε υπέγραψε στην Τσέλσι.

Ο Γκόμεζ ξεκίνησε την καριέρα του στη Μπαρτσελόνα και είναι διεθνής με την Κ21 της Ισπανίας, σημειώνοντας τέσσερα γκολ σε πέντε διεθνείς εμφανίσεις. Είναι επίσης ικανός να λειτουργήσει σε ρόλο επιθετικού μέσου.

Εάν ολοκληρωθεί η μεταγραφή, ο Γκόμεζ θα γίνει το τέταρτο απόκτημα της Σίτι το καλοκαίρι μετά τις αφίξεις των Έρλινγκ Χάαλαντ, Στέφαν Ορτέγκα και Κάλβιν Φίλιπς.