Γκαλτιέ: «Πρέπει να βρει ομάδα ο Ικάρντι»

Ο προπονητής της Παρί Σεν Ζερμέν, Κριστόφ Γκαλτιέ, τόνισε ο Μάουρο Ικάρντι δεν βρίσκεται στα πλάνα του τη φετινή αγωνιστική περίοδο.

Γκαλτιέ: «Πρέπει να βρει ομάδα ο Ικάρντι»

Μία νέα ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του θα πρέπει να βρει ο Μάουρο Ικάρντι.

Αυτό ξεκαθάρισε σε δηλώσεις του ο προπονητής της Παρί Σεν Ζερμέν, Κριστόφ Γκαλτιέ, μιας και δεν υπολογίζει τον Αργεντινό επιθετικό για τη φετινή αγωνιστική περίοδο.

Υπενθυμίζεται ότι ο διεθνής άσος είχε μείνει εκτός αποστολής από το ματς της πρεμιέρας του πρωταθλήματος κόντρα στην Κλερμόν.

«Ο Ικάρντι; Ο αποκλεισμός του το περασμένο Σαββατοκύριακο έγινε για λόγους τακτικής. Μίλησα μαζί του, του είπα ότι έχω πρόθεση να δουλέψω με ένα περιορισμένο ρόστερ ως προς τις απαιτήσεις της ομάδας. Ο σύλλογος και ο Μάουρο δουλεύουν για να βρεθεί η καλύτερη δυνατή λύση.

Έχει παίξει πολύ λίγο στις τελευταίες σεζόν, προέρχεται από δύο δύσκολες σεζόν και έχει ανάγκη να δώσει νέα ώθηση στην καριέρα του, να αλλάξει ομάδα. Με το να βρει την κατάλληλη θέση θα τον βοηθήσει να κάνει μία νέα αρχή και να βελτιώσει την καριέρα του», σημείωσε σχετικά σε δηλώσεις του ο τεχνικός των Παριζιάνων.