Αντσελότι: «Ο Μπενζεμά είναι ο σημαντικός και πιο καθοριστικός παίκτης παγκοσμίως»!

Τον Καρίμ Μπενζεμά, αποθέωσε ο Κάρλο Αντσελότι χαρακτηρίζοντας τον «καθοριστικότερο παίκτη του κόσμου» αφού έγινε, πλέον, δεύτερος σκόρερ στην ιστορία της Ρεάλ Μαδρίτης μετά το γκολ που διαμόρφωσε το 2-0 στο Σούπερ Καπ Ευρώπης κόντρα στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης.

Αντσελότι: «Ο Μπενζεμά είναι ο σημαντικός και πιο καθοριστικός παίκτης παγκοσμίως»!

Ύμνους, νέους, για τον Καρίμ Μπενζεμά επεφύλασσε ο Κάρλο Αντσελότι μετά το γκολ του Γάλλου που διαμόρφωσε το τελικό 2-0 στο Ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ του Ελσίνκι, κόντρα στην κάτοχο του Europa League, Άιντραχτ Φρανκφούρτης.

Με το τέρμα αυτό ο Μπενζεμά ξεπέρασε τον Ραούλ και με 324 γκολ είναι ο δεύτερος στα χρονικά σκόρερ των «μερένγκες» πίσω μόνο από τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

Κατά τον Ιταλό τεχνικό το «βαρύ πυροβολικό» της ομάδας του είναι ο καθοριστικότερος παίκτης παγκοσμίως!

«Δεν χρειαζόμουν αυτό το ματς για να πω ότι η ομάδα είναι πεινασμένη και έχει κίνητρο. Ήταν πιο περίπλοκο από ό,τι μπορεί να φαίνεται. Θέλω να τονίσω τη σταθερότητα που είχαμε στην άμυνα. Στους τελευταίους τρεις τελικούς δεν έχουμε δεχθεί γκολ και αυτό είναι πολύ σημαντικό.

Αυτά τα αποδυτήρια είναι το πιο υγιή που είχα ποτέ. Είναι ξεκάθαρο για μένα. Βοηθάει στο να κερδίζεις, αλλά είναι και η ευφυΐα των παικτών.

Ο Μπενζεμά είναι ο πιο σημαντικός και καθοριστικός παίκτης στον κόσμο. Είναι πολύ σημαντικός για εμάς, λόγω των γκολ που πετυχαίνει και του παιχνιδιού του. Έχουμε κάνει πολλά βήματα μπροστά, αλλά πιστεύω ότι η ομάδα μπορεί να βελτιωθεί».