Εθνική Μαρόκο: Ξαφνικό «διαζύγιο» με τον Χαλίλχοτζιτς λίγους μήνες πριν από το Μουντιάλ!

Ο Βαχίντ Χαλίλχοτζιτς δεν θα κάτσει στον πάγκο της Εθνικής Μαρόκο στα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ.

Εθνική Μαρόκο: Ξαφνικό «διαζύγιο» με τον Χαλίλχοτζιτς λίγους μήνες πριν από το Μουντιάλ!

Οι κακές σχέσεις που είχε με ορισμένους ποδοσφαιριστές και ειδικά με τον Χακίμ Ζιγετς της Τσέλσι, αλλά και λόγω των κατώτερων των προσδοκιών εμφανίσεων στο Κόπα Άφρικα του Ιανουαρίου, είχε ως αποτέλεσμα η ομοσπονδία του Μαρόκο να απολύσει τον Βαχίντ Χαλίλχοτζιτς.

Παρότι ο Βόσνιος τεχνικός οδήγησε την Εθνική Μαρόκο στα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου στο Κατάρ, προτιμήθηκε να λυθεί η συνεργασία τους.

Ιδού τι έγραψε σε ανακοίνωσή της η ομοσπονδία:

«Δεδομένων των διαφορών και των διαφορετικών οραμάτων μεταξύ της βασιλικής ομοσπονδίας ποδοσφαίρου του Μαρόκου και του ομοσπονδιακού προπονητή, Βαχίντ Χαλίλχοτζιτς, για τον καλύτερο τρόπο προετοιμασίας της εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου για το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ 2022, τα δύο μέρη αποφάσισαν να χωρίσουν».

Το φοβερό με τον Χαλίλχοτζιτς είναι ότι έχει ένα μοναδικό ρεκόρ: Έχει τρεις απολύσεις από Εθνικές ομάδες, μολονότι είχαν προκριθεί στα τελικά του Μουντιάλ. Η πρώτη φορά ήταν από την Ακτή Ελεφαντοστού λίγο πριν το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2010 και η δεύτερη από την Ιαπωνία το 2018, επίσης λίγο πριν το Μουντιάλ της Ρωσίας.