Μαρσέιγ: Παρουσιάστηκε ο Σάντσες - «Πρόκληση για μένα να έρθω και να κερδίσω»

Ο Αλέξις Σάντσες παρουσιάστηκε από την Μαρσέιγ, μετά την ανακοίνωση της απόκτησής του, κάνοντας και τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης των Μασσαλών.

Μαρσέιγ: Παρουσιάστηκε ο Σάντσες - «Πρόκληση για μένα να έρθω και να κερδίσω»

Στη Μαρσέιγ θα συνεχίσει την καριέρα του Αλέξις Σάντσες, με την ομάδα της Μασσαλίας να ανακοινώνει πριν λίγες ώρες την απόκτησή του για τα επόμενα δύο χρόνια.

Ο Χιλιανός φορ στη συνέχεια παρουσιάστηκε από την γαλλική ομάδα, πραγματοποιώντας και τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της Μαρσέιγ:

«Το να πάρω μέρος στο Champions League είναι κάτι πολύ όμορφο. Προσπαθώ να μάχομαι για να κατακτώ τίτλους όπου και αν πηγαίνω. Η Ίντερ είχε να κατακτήσει 11 χρόνια το σκουντέτο όταν πήγα και κάτι παρόμοιο ισχύει και εδώ.

Υπάρχει ένα πολύ καλό ρόστερ, έχουμε ικανούς παράγοντες και θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό. Μου είπαν ότι η Ολιμπίκ είχε μεγάλη ιστορία και ότι είναι ο μεγαλύτερος γαλλικός σύλλογος.

Είναι πρόκληση για μένα να έρθω και να κερδίσω, όταν πηγαίνω σε μία ομάδα το κάνω για να κατακτώ τίτλους».

Η Μαρσέιγ είναι εκτός ευρωπαϊκός προορισμός για τον Σάντσες, μετά τις Ουντινέζε, Μπαρτσελόνα, Άρσεναλ, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Ίντερ, από την οποία αποχώρησε πρόωρα με αποζημίωση 5.000.000 ευρώ.