Ο Άγιαξ θέλει να επιστρέψει τον Ιχαταρέν στη Γιουβέντους λόγω σχέσεων του με την Μαροκινή μαφία

Ο Άγιαξ, σύμφωνα με δημοσίευμα της «De Telegraaf», θέλει να τερματίσει πρόωρα τον δανεισμό του Μοχάμεντ Ιχαταρέν, από τη Γιουβέντους λόγω διασυνδέσεων του παίκτη με την Μαροκινή μαφία!

Ο Άγιαξ θέλει να επιστρέψει τον Ιχαταρέν στη Γιουβέντους λόγω σχέσεων του με την Μαροκινή μαφία

Δύσκολα θα μακροημερεύσει στον Άγιαξ ο Μοχάμεντ Ιχαταρέν. Κι ακόμη δυσκολότερα θα «προβιβαστεί» στην πρώτη ομάδα του «Αίαντα».

Κι αυτό γιατί οι ιθύνοντες της ομάδας του Άμστερνταμ θέλουν να λήξουν τον δανεισμό του μετά από μόλις 5 εμφανίσεις του 20χρονου μεσοεπιθετικού με την ομάδα Νέων του συλλόγου.

Αιτία δεν είναι οι εμφανίσεις του, αλλά εξωαγωνιστικοί λόγοι.

Ο μεσοεπιθετικός -που ξεκίνησε από τις ακαδημίες της Αϊντχόφεν και λόγω του ταλέντου του έφτασε γρήγορα στην πρώτη ομάδα μετρώντας 74 συμμετοχές με 10 γκολ και 11 ασίστ πριν ενηλικιωθεί, το καλοκαίρι του 2020 η Γιουβέντους τον απέκτησε και στη συνέχεια δόθηκε δανεικός στην Σαμπντόρια και τον Άγιαξ- φέρεται να έχει μπλεξίματα με την Μαροκινή μαφία και σύμφωνα με την «De Telegraaf» η συνεργασία του με τον Άγιαξ θα τερματιστεί πρόωρα.

Ο Αίαντας απέκτησε τον Ιχαταρέν τον Ιανουάριο με τη μορφή του δανεισμού για ένα χρόνο ο οποίο ολοκληρώνεται τον ερχόμενο Δεκέμβριο ωστόσο ήδη ψάχνει τρόπο να τερματίσει τη συνεργασία τους.

Αυτό το διάστημα προπονείται μόνος του μακριά από την υπόλοιπη ομάδα, ενώ βρίσκεται υπό την προστασία της αστυνομίας.

Ο παίκτης αρνείται οποιαδήποτε εμπλοκή του με την μαφία, ωστόσο φέρεται να βρίσκεται σε κακή ψυχολογική κατάσταση από την τροπή που έχει πάρει η υπόθεσή του.