Μάντσεστερ Σίτι: Ξεκινά την Τετάρτη (10/8) η δίκη του Μεντί – Κατηγορείται για οκτώ βιασμούς

Στο εδώλιο του κατηγορουμένου θα καθίσει αύριο Τετάρτη (10/8) ο Μπέντζαμιν Μεντί της Μάντσεστερ Σίτι καθώς ξεκινά η δίκη του για τις υποθέσεις βιασμού, σεξουαλικής επίθεσης και απόπειρας βιασμού που υπάρχουν εναντίων του.

Μάντσεστερ Σίτι: Ξεκινά την Τετάρτη (10/8) η δίκη του Μεντί – Κατηγορείται για οκτώ βιασμούς

Ξεκινά αύριο Τετάρτη (10/8) η δίκη του Μπέντζαμιν Μεντί για τις υποθέσεις βιασμού, σεξουαλικής επίθεσης και απόπειρας βιασμού για τις οποίες κατηγορείται.

Ο Γάλλος αριστερός μπακ των «πολιτών» κατηγορείται για οκτώ υποθέσεις βιασμού, μίας σεξουαλικής επίθεσης και μίας απόπειρας βιασμού, που σχετίζονται συνολικά με επτά γυναίκες κι συνέβησαν από τον Οκτώβριο του 2018 μέχρι και τον περασμένο Αύγουστο, οπότε κι εκείνος συνελήφθη.

Μέχρι στιγμής ο Μπέντζαμιν Μπεντί, ο οποίος αφέθηκε ελεύθερος τον Ιανουάριο, αφού πλήρωσε εγγύηση, αρνείται όλες τις κατηγορίες.

Η δίκη υπολογίζεται να διαρκέσει περίπου 15 εβδομάδες. Από κοινού κατηγορούμενος είναι και ο φίλος του, Λουίς Σαχά Ματουρί ο οποίος κατηγορείται για οκτώ υποθέσεις βιασμού, και τέσσερις υποθέσεις σεξουαλικής επίθεσης σε συνολικά οκτώ γυναίκες από τον Ιούλιο του 2012 μέχρι και τον Αύγουστο του 2021 και επίσης αρνείται όλες τις κατηγορίες.