Λίβερπουλ: Προς δανεισμό ο Φαν ντεν Μπεργκ

Ο αμυντικός της Λίβερπουλ, Φαν ντεν Μπεργκ, εξετάζει τις επιλογές του με μια σειρά από συλλόγους που προσπαθούν να εξασφαλίσουν τις υπηρεσίες του με την μορφή δανεισμού.

Λίβερπουλ: Προς δανεισμό ο Φαν ντεν Μπεργκ

Ο 20χρονος Ολλανδός, ο οποίος ήταν στον πάγκο για την πρεμιέρα του Σαββάτου στην Premier League στη Φούλαμ, έχει συνδεθεί έντονα με μια προσωρινή μετακίνηση στην Μπέρνλι της Championship, αλλά αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει συμφωνία.

Ο προπονητής Βινσέντ Κομπανί θέλει να τον πάρει στο Turf Moor, αλλά υπάρχει επίσης σοβαρό ενδιαφέρον από συλλόγους στη Γερμανία. Τόσο η Λίβερπουλ όσο και ο ίδιος ο παίκτης σταθμίζουν ποια κίνηση θα ήταν καλύτερη για την εξέλιξή του.

Ο Φαν ντεν Μπεργκ, ο οποίος έχει κάνει τέσσερις εμφανίσεις για τη Λίβερπουλ από τότε που μετακόμισε από την Τσβόλε το 2019 με 4,4 εκατομμύρια λίρες, πέρασε την περασμένη σεζόν ως δανεικός στην Πρέστον όπου έπαιξε 50 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις.

Η Λίβερπουλ έχασε τον συμπατριώτη του κεντρικό αμυντικό Ιμπραχίμα Κονατέ από τραυματισμό στο γόνατο, αλλά ο Γιούργκεν Κλοπ είναι καλά εφοδιασμένος στο κέντρο της άμυνας με τους Βίρτζιλ Φαν Ντάικ, Τζόελ Μάτιπ, Τζο Γκόμεζ και Νατ Φίλιπς.