Μπαρτσελόνα: Θετικός για Τσέλσι ο Ντε Γιονγκ

Ο Φρένκι Ντε Γιονγκ φέρεται θετικός στο ενδεχόμενο να συνεχίσει την καριέρα του στην Τσέλσι, παρότι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επιμένει εδώ και μήνες για την απόκτησή του από την Μπαρτσελόνα.

Μπαρτσελόνα: Θετικός για Τσέλσι ο Ντε Γιονγκ

Θετικά φαίνεται να βλέπει ο Φρένκι Ντε Γιονγκ το ενδεχόμενο να συνεχίσει την καριέρα του στην Premier League σε περίπτωση τελικά που αποχωρήσει αυτό το καλοκαίρι από την Μπαρτσελόνα.

Πρόσθεσή του ωστόσο δεν είναι να μετακομίσει στη Μάντσεστερ Γιοτυνάιτεντ, που επιμένει εδώ και μήνες για την απόκτησή του, αλλά στην Τσέλσι, η οποία έχει δείξει και αυτή ενδιαφέρον.

Όπως αναφέρει σε δημοσίευμά της η καταλανική «Mundo Deportivo», ο 25χρονος διεθνής μέσος είπε στους συμπαίκτες του στην Μπαρτσελόνα πως είναι ανοιχτός στο ενδεχόμενο να φορέσει τα «μπλε» των λονδρέζων, οι οποίοι θα αγωνιστούν τη φετινή αγωνιστική περίοδο στο Champions League – σε αντίθεση με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Την ίδια στιγμή, η Μπαρτσελόνα πιέζει τον παίκτη είτε να αποχωρήσει από την ομάδα, είτε να μείνει στο σύλλογο και να αποδεχτεί μεγάλη μείωση στις απολαβές του.