Σλάβια Πράγας: «Τεσσάρα» πριν τον Παναθηναϊκό

Η Σλάβια Πράγας διέλυσε με 4-1 τη Ζλιν λίγες ημέρες πριν τον Παναθηναϊκό σε ένα ματς που έπαιξε με πολλές αλλαγές.

Σλάβια Πράγας: «Τεσσάρα» πριν τον Παναθηναϊκό

Λίγες ημέρες πριν αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό στη ρεβάνς του 2-0 της Τσεχίας η Σλάβια Πράγας επικράτησε με σκορ 4-1 της Ζλιν για το πρωτάθλημα της χώρας της.

Ο τεχνικός της Σλάβια, Γίντριχ Τρπισόφσκι προχώρησε σε επτά αλλαγές στην ενδεκάδα σε σχέση με αυτήν που είχε παρατάξει κόντρα στους «πράσινους». Επίσης δεν είχε στη διάθεση του γι’ ακόμα ένα παιχνίδι τον βασκό επιθετικό, τον Γίρα Σορ, ο οποίος πολύ δύσκολα θα προλάβει και τη ρεβάνς με τους «πράσινους».

Η Σλάβια έβαλε γερά θεμέλια για τη νίκη στο πρώτο ημίχρονο όταν σκόραραν οι Ίχα (0’) και Γιούρασεκ (31’). Με το ξεκίνημα της επανάληψης η Ζλιν κατάφερε να μειώσει με τον Γιαβό.

Οι φιλοξενούμενοι, ωστόσο έμειναν με δέκα παίκτες και αυτό λειτούργησε υπέρ της Σλάβια, η οποία με γκολ των Σρανζ και Γιούρασεκ στο φινάλε ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 4-1.

Η ενδεκάδα της Σλάβια Πράγας: Μάντους - Ντούντερα (66' Μάζοπουστ), Κατσαράμπα, Σάντος, Γιούρασεκ - Χρομάντα (83' Χόλες), Εβέρτον (66' Σρανζ) - Σεβτσίκ (66' Τιεχί), Λινγκρ (76' Ούσορ), Ίχα – Γιουρέτσκα.