Προς Παλμέιρας ο Ταμπάτα που είχε απασχολήσει τον Ολυμπιακό

Ο Μπρούνο Ταμπάτα που είχε εξεταστεί από τον Ολυμπιακό, αφήνει τη Σπόρτινγκ Λισσαβώνας και θα συνεχίσει - εκτός απροόπτου - την καριέρα του στην Παλμέιρας.

Προς Παλμέιρας ο Ταμπάτα που είχε απασχολήσει τον Ολυμπιακό

Έτοιμος για να φορέσει τη φανέλα της Παλμέιρας εμφανίζεται ο Μπρούνο Ταμπάτα. Ο 25χρονος Βραζιλιάνος εξτρέμ της Σπόρτινγκ που είχε εξετάσει και ο Ολυμπιακός, αφήνει την Λισσαβώνα και ετοιμάζεται για το ταξίδι της επιστροφής στην πατρίδα του.

Μάλιστα, ο προπονητής της Σπόρτινγκ, Ρούμπεν Αμορίμ επιβεβαίωσε ότι ο Ταμπάτα βρίσκεται με το... ενάμισι πόδι στην Παλμέιρας.

Συγκεκριμένα είπε: «Ο Ταμπάτα είναι ένας παίκτης που λείπει προφανώς από την ομάδα, αλλά για να κρατήσουμε κάποιους, πρέπει να εγκαταλείψουμε άλλους».

«Θέλαμε τον Ταμπάτα στο ρόστερ, αλλά πρέπει να κάνουμε κάποιες δύσκολες επιλογές. Ο Ταμπάτα ήταν πάντα ένας υποδειγματικός επαγγελματίας, που ήθελε να παίξει περισσότερο στην αρχική ενδεκάδα. Δεν μπορούμε να του σταθούμε εμπόδιο. Συμπεριφέρθηκε άψογα».

Η Παλμέιρας πρόσφερε στην Σπόρτινγκ 3 εκατομμύρια ευρώ συν 2 εκατομμύρια για μπόνους επίτευξης στόχων, ενώ ο Ταμπάτα αναμένεται να υπογράψει 4ετές συμβόλαιο.