Νίκες για Σέλτικ και Ρέιντζερς στη Σκωτία

Η πρωταθλήτρια Σέλτικ επιβλήθηκε 3-1 εκτός έδρας της Ρος Κάουντι, ενώ η Ρέιντζερς κέρδισε 2-0 την Κιλμάρνοκ για την 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος στη Σκωτία.

Νίκες για Σέλτικ και Ρέιντζερς στη Σκωτία

Σέλτικ και Ρέιντζερς «ζευγάρωσαν» τις επιτυχίες τους στο φετινό πρωτάθλημα της Σκωτίας και συνεχίζουν να μοιράζονται την κορυφή στην κατηγορία. «Καθολικοί» και «Διαμαρτυρόμενοι» κέρδισαν τις Ρος Κάουντι (3-1) και Κιλμάρνοκ (2-0) αντίστοιχα για τη 2η αγωνιστική στο θεσμό και έφτασαν τους έξι πόντους στην κατάταξη.

Η Σέλτικ δυσκολεύτηκε αρκετά απέναντι στην Ρος Κάουντι, ωστόσο «λύγισε» τελικά την αντίπαλό της στο 84’ όταν έφτασε στο 1-2 με τον Γεντς, ενώ στο 91’ πέτυχε και το 1-3 με τον Αμπάντα που «σφράγισε» και το τρίποντο. Για τους πρωταθλητές ο Γιώργος Γιακουμάκης μπήκε στο παιχνίδι ως αλλαγή στο 73’.

Η Ρέιντζερς από την άλλη βρήκε δίχτυα με τους Τσόλακ (51’) και Μορέλος (88’) και κέρδισε 2-0 την Κιλμάρνοκ στο "Άιμπροξ". Στα υπόλοιπα σημερινά παιχνίδια της 2ης αγωνιστικής, η Αμπερντίν διέλυσε εντός έδρας την Σεντ Μίρεν με το εμφατικό 4-1, ενώ η Σεντ Τζόνστον έφυγε με το τρίποντο από την έδρα της Μάδεργουελ (1-2).

Το προφίλ της 2ης αγωνιστικής
ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ (6/8)
Αμπερντίν – Σεντ Μίρεν 4-1
Μάδεργουελ – Σεντ Τζόνστον 1-2
Ρέιντζερς – Κιλμάρνοκ 2-0
Ρος Κάουντι – Σέλτικ 1-3
ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ (7/8)
14.00: Χιμπέρνιαν – Χαρτς
17.00: Νταντί Γιουνάιτεντ – Λίβινγκστον