Τούχελ: «Η φανέλα με το "9" είναι καταραμένη»

Ο Τόμας Τούχελ αστειεύτηκε ότι οι παίκτες της Τσέλσι δεν πήραν την φανέλα με το νούμερο 9, που ήταν κενή, καθώς είναι «καταραμένη».

Τούχελ: «Η φανέλα με το "9" είναι καταραμένη»

Ο Ρομέλου Λουκάκου επέστρεψε στην Ίντερ ως δανεικός αυτό το καλοκαίρι, αφήνοντας τη φανέλα του παραδοσιακού επιθετικού ελεύθερη. Ο Λουκάκου άντεξε μόλις μία σεζόν, σκοράροντας οκτώ γκολ στο πρωτάθλημα σε 26 εμφανίσεις.

Ήταν ο τελευταίος από πολλούς παίκτες που φόρεσαν τη φανέλα και δυσκολεύτηκαν στην Τσέλσι, συμπεριλαμβανομένων των Αλβάρο Μοράτα, Γκονσάλο Ιγκουαΐν, Ραδαμέλ Φαλκάο και Ματέγια Κέζμαν.

Ο Φερνάντο Τόρες, ο οποίος σημείωσε σημαντικά γκολ στην πορεία προς την κατάκτηση του Champions League με την Τσέλσι, δυσκολευόταν κατά καιρούς σε φυσική κατάσταση και φόρμα.

Ο Τάμι Έιμπραχαμ ήταν ο μοναδικός που είχε επιτυχία πριν από την αναχώρησή του για τη Ρόμα το καλοκαίρι του 2021.

Και ο Γερμανός, όταν ρωτήθηκε γιατί κανείς δεν πήρε τον αριθμό αυτό το καλοκαίρι μετά την έξοδο του Λουκάκου, απάντησε: «Είναι καταραμένο. Οι άνθρωποι μου λένε ότι είναι καταραμένο».

Και πρόσθεσε: «Δεν είναι αλήθεια ότι το αφήνουμε διαθέσιμο για κάποιο λόγο ή για κάποιους παίκτες στα σκαριά που φυσικά θα μπορούσαν να έρθουν και να το πάρουν.

Δεν υπήρχε μεγάλη ζήτηση για το Νο 9, και μερικές φορές οι παίκτες θέλουν να αλλάξουν νούμερα, αλλά παραδόξως κανείς δεν θέλει να το αγγίξει.

Όλοι όσοι είναι εδώ περισσότερο από εμένα στον σύλλογο μου λένε: «Α, ξέρεις, είχε το Νο 9 και δεν σκόραρε και είχε επίσης το Νο 9 και δεν σκόραρε. Τώρα έχουμε μια στιγμή που κανείς δεν θέλει να αγγίξει το Νο 9».

Η Τσέλσι ξεκινά τη σεζόν της με μια επίσκεψη στην Έβερτον το Σάββατο (6/8, 19:30, NovaSports Premier League)