Χάαλαντ: «Είμαι ακόμα νέος, μπορώ να βελτιώσω τα πάντα»

Ο Έρλινγκ Χάαλαντ δεν παύει να θέλει να εξελίσσεται και να βελτιώνεται συνεχώς, όπως δήλωσε σε συνέντευξή του στον Άλαν Σίρερ, αναφέροντας παράλληλα πως «ίσως καταφέρω να αξιοποιήσω πλήρως τις δυνατότητές μου σε 10 χρόνια».

Χάαλαντ: «Είμαι ακόμα νέος, μπορώ να βελτιώσω τα πάντα»

Τι κι αν ο Έρλινγκ Χάαλαντ μετρά ήδη στα 22 του χρόνια 135 γκολ στην καριέρα του, ο Νορβηγός σε συνέντευξη που παραχώρησε στον Άλαν Σίρερ για την Athletic τόνισε πως απέχει ακόμα από τις πλήρεις δυνατότητές του και θέλει να συνεχίσει να βελτιώνεται:

«Νομίζω ότι μπορώ να βελτιώσω τα πάντα, ξέρεις», ανέφερε αρχικά. «Χάνω ευκαιρίες με το αριστερό μου πόδι όλη την ώρα - το έκανα μόλις το περασμένο Σαββατοκύριακο. Αν μιλάμε για τελειώματα, πρέπει να βελτιώσω το αριστερό μου πόδι, το δεξί μου πόδι, τις κεφαλιές μου. Υπάρχουν τόσα πολλά πράγματα. Αυτό είναι το τόσο ωραίο στο παιχνίδι, μπορείς πάντα να βελτιώνεσαι ανεξάρτητα από το πόσο χρονών είσαι, μπορείς να αξιοποιήσεις πλήρως τις δυνατότητές σου. Ίσως μπορέσω να αξιοποιήσω πλήρως τις δυνατότητές μου σε 10 χρόνια.

Είμαι νέος ακόμα. Εξακολουθώ να εξελίσσομαι και πρέπει να εξελιχθώ με τον σωστό τρόπο. Νομίζω ότι θα εξελιχθώ πολύ καλά εδώ, γι' αυτό είμαι εδώ και επίσης για να παίξω. Είναι ένας καλός συνδυασμός μεταξύ ανάπτυξης και απόδοσης», κατέληξε ο Χάαλαντ.