Η Μπαρτσελόνα παρουσίασε τον Ρόμπερτ... Λεβαντίνιο! (vid)

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι παρουσιάστηκε από την Μπαρτσελόνα. Ο Πολωνός επιθετικός θα φοράει τον αριθμό «9», που την περασμένη σεζόν ήταν στην κατοχή του Μέμφις Ντεπάι.

Η Μπαρτσελόνα παρουσίασε τον Ρόμπερτ... Λεβαντίνιο! (vid)

«Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στην Μπαρτσελόνα. Ευχαριστώ πολύ. Είμαι πολύ περήφανος που είμαι παίκτης της. Μου κόστισε, αλλά τελικά είμαι εδώ, είμαι πολύ χαρούμενος και είμαι σίγουρος ότι θα πετύχουμε πολλά γκολ σε αυτό το γήπεδο και θα κερδίσουμε πολλούς τίτλους και ανυπομονώ για τη στήριξή σας.

Είναι απίστευτο να βλέπεις τόσους πολλούς οπαδούς σε αυτό το γήπεδο. Είναι πολύ ιδιαίτερο για μένα. Είμαι σίγουρος ότι κάθε παιχνίδι στο Καμπ Νου θα είναι μαγικό. Ελπίζω να κατακτήσουμε τίτλους.

Ξέρω ότι οι φίλαθλοι θα έρθουν στο γήπεδο την Κυριακή για να μας στηρίξουν. Είμαι σίγουρος ότι θα έρθουν να μας εμψυχώσουν, είναι πολύ σημαντικό», είπε μεταξύ άλλων ο 33χρονος ποδοσφαιριστής κατά την παρουσίασή του.

H ομάδα της Καταλονίας ανέβασε ένα βίντεο στα σόσιαλ μίντια, με τον Λεβαντόφσκι να θυμίζει... Ροναλντίνιο. Εξ ου και το «Λεβαντίνιο», που συνοδεύει το βίντεο!