Νότιγχαμ Φόρεστ: Θέλει τον Φρόιλερ της Αταλάντα, προσωπική υπόθεση ο Γκιμπς-Γουάιτ για Μαρινάκη

Η Νότιγχαμ Φόρεστ έχει στο στόχαστρό της τον Ρέμο Φρόιλερ της Αταλάντα ενώ είδε την Γουλβς να απορρίπτει την πρότασή της για τον Γκιμπς-Γουάιτ με τον Βαγγέλη Μαρινάκη να έχει αναλάβει προσωπικά τις διαπραγματεύσεις. Παρελθόν θα αποτελέσουν σύντομα οι Λαριέα και Λόλεϊ. 

Νότιγχαμ Φόρεστ: Θέλει τον Φρόιλερ της Αταλάντα, προσωπική υπόθεση ο Γκιμπς-Γουάιτ για Μαρινάκη

Η Νότιγχαμ Φόρεστ θέλει να ενισχύσει τις επιλογές της στη μεσαία γραμμή με την προσθήκη του Ελβετού διεθνή Ρέμο Φρόιλερ.

Ο 30χρονος θεωρείται μεταξύ των στόχων του νεοφώτιστου συλλόγου, με τον Στιβ Κούπερ να θέλει να προσθέσει τον έξυπνο, σκληρά εργαζόμενο μέσο στην ομάδα του.

Ο Φρόιλερ έχει καθιερωθεί ως αναπόσπαστη φιγούρα στον ιταλικό σύλλογο, όπου είχε το περιβραχιόνιο του αρχηγού.

Έχει κάνει περισσότερες από 200 εμφανίσεις με την Αταλάντα, αφού ξεκίνησε την καριέρα του με τη Βίντερτουρ, και πέρασε από την Γκρασχόπερς και τη Λουκέρνη.

Ο Φρόιλερ, ο οποίος έχει 46 συμμετοχές για τη χώρα του και συμμετείχε στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2018 και στο Euro 2020, είναι ένας πολύπλευρος παίκτης στο κέντρο του γηπέδου.

Αυτή τη στιγμή η Φόρεστ έχει τους Κόλμπακ, Γέιτς, Ο'Μπράιεν, Μανγκαλά, Οτζέντα που αναμένεται να αποχωρήσει ως δανεικός και τον γνώριμο από τον Ολυμπιακό, Καφού.

Η Φόρεστ εξακολουθεί να ελπίζει στην απόκτηση του επιθετικού μέσου Μόργκαν Γκιμπς-Γουάιτ από τη Γουλβς, με τον Βαγγέλη Μαρινάκη να έχει αναλάβει προσωπικά τις διαπραγματεύσεις σύμφωνα με την Athletic.

Η Γουλβς απέρριψε άλλη μια πρόταση από την Νότιγχαμ Φόρεστ για τον Γκιμπς-Γουάιτ και συνεχίζει να επιμένει ότι το προϊόν της ακαδημίας της δεν είναι προς πώληση.

Ωστόσο, η Φόρεστ παρέμεινε αποφασισμένη όλο το καλοκαίρι να υπογράψει τον Γκιμπς-Γουάιτ, με την ομάδα του Στιβ Κούπερ να θέλει να τον κάνει βασικό στοιχείο στην ομάδα της μετά την επιστροφή της στην πρώτη κατηγορία.

Και με τον Γκιμπς-Γουάιτ να έχει μέχρι στιγμής αρνηθεί να συμφωνήσει για επέκταση μιας συμφωνίας με τη Γουλβς που πρόκειται να λήξει το 2024, το σίριαλ είναι πιθανό να συνεχιστεί περαιτέρω στη μεταγραφική περίοδο.

Παράλληλα, ο Τζό Λόλεϊ είναι έτοιμος να αφήσει πίσω του το αγγλικό ποδόσφαιρο και να υπογράψει για την Sydney FC ενώ η Νότιγχαμ Φόρεστ στέλνει τον Καναδό δεξιό μπακ Ρίτσι Λαριέα πίσω στην Toronto FC ως δανεικό μέχρι τον Ιούνιο του 2023.