Λέστερ: Στη Νις ο Σμάιχελ, ανοίγει ο δρόμος για Βλαχοδήμο

Παρελθόν από τη Λέστερ αποτελεί και επίσημα ο Κάσπερ Σμάιχελ έπειτα από 11 χρόνια κοινής πορείας με τον αγγλικό σύλλογο.

Λέστερ: Στη Νις ο Σμάιχελ, ανοίγει ο δρόμος για Βλαχοδήμο

Ο Δανός τερματοφύλακας συμφώνησε με τη Νις, η οποία θα βρεθεί στο δρόμο του Άρη στο Κόνφερενς Λιγκ, αν οι Θεσσαλονικείς αποκλείσουν την Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Στη θητεία του στην ομάδα, ο 35χρονος Κίπερ σημείωσε 478 συμμετοχές, κρατώντας ανέπαφη την εστία του σε 147 παιχνίδια, ενώ έχει πανηγυρίσει και τέσσερις τίτλους.

Το συμβόλαιο του με την ομάδα της γαλλικής ριβιέρας θα έχει διάρκεια τρία χρόνια, ενώ η Λέστερ θα βάλει στα ταμεία της περίπου 1,2 εκατ. ευρώ. Η Νις ανακοίνωσε τον έμπειρο κίπερ με ένα εντυπωσιακό VIDEO, όπου τον αποκέλεσε "Βίκινγκ".

Οι «αλεπούδες» έχουν στρέψει το βλέμμα τους στον Οδυσσέα Βλαχοδήμο, ο οποίος σύμφωνα με τα βρετανικά δημοσιεύματα θα αντικαταστήσει τον 35χρονο Δανό κάτω από τα δοκάρια της ομάδας.

Η Μπενφίκα κοστολογούσε τον Έλληνα γκολκίπερ στα 20 εκατομμύρια ευρώ, ωστόσο η Λέστερ προσπαθούσε στις συζητήσεις της με τους «αετούς» να ρίξει την τιμή για να εντάξει στο ρόστερ της τον παίκτη.